OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. november 3., hétfő 10:00

"A fának szüksége van az ötleteidre" - Schweighofer-díj, 2015 - pályázati felhívás - 300000 euró innovatív projektekre az európai erdőalapú ágazatban
    Bécs, 2014. november 3., hétfő (APA/OTS) - Az osztrák Schweighofer család az idén is pályázatot hirdet az újító szellemű emberek számára. A 2015-ös Schweighofer-díjra 2014. november 1-jétől lehet pályázni. A rangos Schweighofer-díj összege 300.000 euró.

    A díj 300.000 eurós összege egy fődíj és több innovációs díj között oszlik meg. A fődíjat olyan személyek vagy szervezetek nyerhetik el, akik vagy amelyek fontos szerepet játszanak az európai erdőalapú szektorban, és teljesítményükkel, úttörő szellemiségükkel és a jövőben rejlő lehetőségek felismerése iránti érzékükkel mércét szabnak és példaként szolgálnak az ágazat szereplői számára.

Az innovációs díjakkal az újító szellemű elgondolásokat ösztönzik a fejlesztés és a megvalósítás korai szakaszában.

A Schweighofer-díj bírálóbizottsága előnyben részesíti azokat a pályázókat, akik innovatív európai tevékenységet folytatnak, különös tekintettel az alkalmazott kutatási és fejlesztési projektekre. Ezen kívül előnyös, ha a pályázatnak része a tudomány és az ipar szoros együttműködése.

A pályázatra a nevezéseket 2014. november 1-jétől 2015. február 2-ig lehet benyújtani, KIZÁRÓLAG ONLINE, a következő címen: www.schweighofer-prize.org.

A 2015-ös Schweighofer-díj nyerteseit 2015. június 16-án hirdetik ki a bécsi Városház nagytermében.

    - A Schweighofer-díjat 2002-ben alapította az osztrák Schweighofer család, amely Európa egyik vezető faipari cégének tulajdonosa. A kétévente kiadott Schweighofer-díj 2015-ben hetedik alkalommal kerül odaítélésre.
    - A Schweighofer-díj olyan újító szellemű technológiákért, termékekért és szolgáltatásokért nyerhető el, amelyek hozzájárulnak az európai erdőalapú ágazat versenyképességének növeléséhez.
    - A pályázatra a rostpép és a papír ágazat kivételével a teljes európai erdőalapú és faipari szektorból választható téma.

Kapcsolattartó:
Johanna Kairi,
Schweighofer Privatstiftung Beteiligungsverwaltung GmbH
Tel: +43 1 585 68 62 28,
info@schweighofer-prize.org

www.schweighofer-prize.org

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.