OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2014. november 18., kedd 16:47

Kolping, a családbarát munkahely
    Alsópáhok, 2014. november 18., kedd (OTS) - Az Új Széchenyi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Program felhívást tett közzé, melyre az alsópáhoki családbarát Kolping Hotel "Gyakornoki program a Kolping Hotelben" című projektjavaslattal nyert 2.839.820 FT-os vissza nem térítendő támogatást TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2013-0302 azonosító számú pályázaton.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20141118_001.jpg

Kolping csapat
Kezdetben a szállodának 30 dolgozója volt, ma 136-an vannak. A szállodát körülölelő park területe is 5 hektárról 10 hektárra nőtt. Míg régebben 220-an, addig ma már egy időben akár 500 vendég is pihenhet itt. És hogy ezt kényelmesen tehessék meg vendégeik, a hagyományos szállodai csapatot programszervezők, óvónők, gyerekanimátorok, edzők egészítik ki. A szállodában ezen kívül gyakornokképzés keretében több egyetemista és főiskolás is szakmai gyakorlatát tölti. Az Új Széchényi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Program pályázatának keretén belül nyert összeggel további két új gyakornokot fogadhatott a Kolping Hotel.

Családbarát munkahely
A Kolping Hotel elismerő oklevelet vehetett át a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom által kiírt Családbarát vállalat pályázaton elért különdíjáért
2014 novemberében. A pályázat azokat a cégeket jutalmazta, amelyek vállalták, hogy családbarát, munka és magánélet egyensúlyát támogató működésükkel segítik a társadalom családbarát gondolkodásának kialakítását, és ezt a szellemiséget beépítik a vállalatvezetési módszerekbe.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort
Cím: 8394 Alsópáhok, Fő út 120.
Kontakt:
Banics Izabella
marketing asszisztens
Telefon: +36 (83) 344-143 / 5305-es mellék
E-mail: pr@kolping.hotel.hu                          
Honlap: www.kolping.hotel.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.