OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. január 20., kedd 09:53

Az Arecont Vision® az Intersec kiállításon mutatja be az új vonásokkal és funkciókkal rendelkező MegaView® 2 megapixeles felbontású, IP alapú bullet kameráit (1. rész)
    Dubai, Egyesült Arab Emírségek, 2015. január 20., kedd (Business Wire/OTS) - Az ONVIF szabvány támogatása, STELLAR™ gyenge megvilágítási technológia és fedélzeti tárolás - Intersec 2015 - Az Arecont Vision®, a megapixeles IP-kameratechnológia ágazatvezető cége számos fontos új funkcióval gazdagította a társaság népszerű, MegaView® 2 néven forgalmazott, valós nappali/éjszakai, megapixeles felbontású bullet kameráit.

    A MegaView® 2 IP alapú bullet kamera Intersec 2015 kiállításon bemutatott új funkciói közt szerepel az Arecont Vision forradalmian új STELLAR™ (Spatio TEmporal Low Light ARchitecture) tér-idő-spektrális felbontást biztosító, gyenge megvilágítási körülményekhez kifejlesztett technológiája, az opcionális fedélzeti tárhely, a CorridorView™ funkció, valamint a speciális skálázhatóság.

A MegaView® 2 IP alapú, bullet burkolatú kamerában alkalmazott, gyenge fényviszonyok közti használat céljára kifejlesztett STELLAR™ technológia révén csökken a mozgó tárgyak elmosódottsága és a zaj, és kisebb fedélzeti tárkapacitásra van szükség. A technológia növeli a kontrasztot, és szinte teljes sötétségben is színes képalkotást tesz lehetővé az 1,2 megapixeles felbontást biztosító modellek esetében. A szélsőséges fényviszonyok közt is kiemelkedő képrögzítést biztosító technológiai megoldásnak köszönhetően a kamera ideális megoldás olyan helyeken, ahol rossz a megvilágítás.

A kisebb rendszerkimaradások miatti adatvesztés kockázatának csökkentése és a hálózatot terhelő magas tárolási költségek mérséklésének elősegítése érdekében a MegaView® 2 IP alapú bullet kamera 32 GB-ig bővíthető SD/SDHC fedélzeti kártyafoglalattal rendelkezik.

A CorridorView™ funkció lehetővé teszi a kamera képének 90 fokkal való elforgatását a jobb területbefogás és a szükségtelen adatok rögzítésének kiküszöbölése érdekében. Ez igen előnyös szűk folyosók esetében, ahol a nagy felbontás részben 'pazarlás', hiszen a kamera által rögzített kép egy részén csak a folyosók fala látható.

Minden hálózat esetében hozzáadott értéket jelent a kisebb sávszélességigény és az alacsonyabb tárolási költségek. A MegaView® 2 IP alapú bullet kamera olyan különleges skálázhatósági funkcióval rendelkezik, amely révén a képek különböző felbontásra skálázhatók egészen a 128x96 pixeles alsó határig. Ez a rugalmas skálázhatóság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját igényeiknek megfelelően állítsák be a kamerákat, miáltal csökkennek a sávszélességgel és tárolással kapcsolatos költségeik.

A MegaView® 2 IP alapú bullet kamerák az Arecont Vision valós WDR (wide dynamic range [széles dinamikatartomány]) technológiájával rendelkeznek, amely révén a dinamikatartomány teljes felbontásnál akár a 100 dB értéket is elérheti anélkül, hogy csökkenne a képváltási frekvencia (a 1080 p és a 3 MP felbontású modellek esetében). A hosszú és rövid expozició ugyanazon a látószögön belüli kombinálása révén a WDR a terület világos és sötét részein egyaránt maximalizálja a részletgazdagságot. Az Arecont Vision® kamerák WDR teljesítménye a hagyományos megapixeles kamerákéhoz képest mintegy 50 dB-es (300-szoros) dinamikatartomány-növekedést jelent.

"Ügyfeleink egyre magasabb igényeinek kielégítése céljából az Arecont Vision®  újabb és újabb, mérföldkőnek számító megoldásokat dolgoz ki a megapixeles kamerák teljesítményének fokozása érdekében" - mondta Raul Calderon, az Arecont Vision® rangidős elnökhelyettese. "Miközben azonban új megapixeles képrögzítő termékeket fejlesztünk ki, ügyelünk arra is, hogy továbbfejlesszük meglévő piacvezető termékeinket az olyan legfejlettebb technológiát képviselő, teljesítménynövelő és rögzítési képességeket fokozó funkciók hozzáadásával, mint például a STELLAR™."

A MegaView® 2 bullet kamerák további új funkciói közt szerepelnek a következők: távoli élességállítást/közelítést lehetővé tévő P-iris objektívek, beépített infravörös fényforrás, széles látoszögű vagy teleobjektív; H.264 (MPEG-4 Part 10)/MJPEG kettős kódolás; arckitakarás; kiterjesztett mozgásérzékelés 1024 különálló mozgásérzékelő zónával; pixelegyesítés (binning) a fényérzékenység növelése érdekében (3 MP, 5 MP és 10 MP felbontású modellek); IP66 besorolású, szélsőséges feltételek közti használatot is lehetővé tévő, környezetbarát burkolat; rugalmas képkivágás a képméret igazításához, valamint választható, PoE (Power over Ethernet) vagy külső tápellátás. A MegaView® 2 teleobjektíves kamerák beépített, nagy hatótávolságú infravörös fényforrásokkal, többféle felbontásban (1080 p, 3 MP, 5 MP és 10 MP) kaphatók.

Az új kamerák problémamentesen használhatók együtt számos más cég termékeivel, mivel megfelelnek mind a PSIA, mind az ONVIF szabványnak.

Az Intersec kiállításon a Harco Group, a Norbain és a Systematrix/PXLines standjain is láthatók lesznek az Arecont Vision® kamerák. A VMS partnerek, az Aimetis, a AxxonSoft, a Genetec és a Milestone Systems szintén bemutatják az általuk használt Arecont Vision® kamerákat.(folyt.)



2015. január 20., kedd 09:54

Az Arecont Vision® az Intersec kiállításon mutatja be az új vonásokkal és funkciókkal rendelkező MegaView® 2 megapixeles felbontású, IP alapú bullet kameráit (2. rész)
    Dubai, Egyesült Arab Emírségek, 2015. január 20., kedd (Business Wire/OTS) -

    AMIT AZ ARECONT VISION®-RŐL TUDNI KELL

Az Arecont Vision®  vezető szerepet tölt be a nagyteljesítményű, megapixeles felbontású, IP alapú kamerákat gyártó cégek közt. Az Arecont Vision® termékei az USA-ban készülnek, az alacsony költségű, párhuzamos képfeldolgozást biztosító MegaVideo® és SurroundVideo® architektúrával, és gyökeres változást képviselnek a hagyományos analóg és hálózati kamerákhoz képest. Multifunkciós, 'minden-egyben' termékei, mint például a MegaDome®, a MegaView®, a MegaBall®, a MicroDome® és a D4F/D4S/D4SO termékcsalád rendkívül könnyen telepíthetők, míg a kompakt JPEG és H.264 kameracsalád az árérzékeny alkalmazások céljára szolgálnak. STELLAR™ (Spatio TEmporal Low, Light ARchitecture) technológiája jóval nagyobb teljesítményt biztosít gyenge fényviszonyok között is, a valós WDR (Wide Dynamic Range [széles dinamikatartomány]) és a távoli élességállítási/közelítési funkció révén pedig a kamerák számos célra használhatók fel. Innovatív technológiáinak köszönhetően az Arecont Vision®  multi-megapixeles digitális hálózati kameráit a VGA felbontású IP kamerákéhoz hasonló árakon tudja biztosítani ügyfeleinek.

    XXX

A SZERKESZTŐ JEGYZETE: elektronikus fájlok és fényképek kérhetők e-mail üzenetben Vicki Hoffmantól (in|fusion advertising) a vhoffman@ifadvertising.com internetes címen.

Fényképek/Multimédia galéria a következő internetes címen áll rendelkezésre: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150119005386/en/

Kapcsolat:
in|fusion
Vicki Hoffman, 203-252-2173
vhoffman@ifadvertising.com
ifadvertising.com


Forrás: Arecont Vision

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.