OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. október 8., csütörtök 09:50

A ReSound® ágazatvezető hallókészüléket mutat be a 2015-ös EUHA Kongresszuson (1. rész)
    Koppenhága, Dánia , 2015. október 8., csütörtök (Business Wire/OTS) - A közelmúltban kibővített termékportfólió megszilárdította a ReSound vezető pozícióját a kiváló hangminőséget és csatlakoztathatóságot biztosító Smart HearingTM eszközök piacán - A ReSound nagy örömmel tér vissza a jövő héten Németországban, Nuremberg városában megrendezésre kerülő EUHA-ra, a hallásakusztikusok 60. nemzetközi kongresszusára, hogy bemutassa az ágazat legsokoldalúbb és legátfogóbb hallókészülék-portfólióját. A ReSound, amely küldetésének tekinti, hogy innovatív megoldásaival hangzóvá tegye a világot a hallássérültek és hallásvesztéssel élők számára, hagyományaihoz híven továbbra is a legmodernebb megoldásokkal, páratlan hangminőséget és kiváló csatlakoztathatóságot biztosító eszközökkel áll a fogyasztók rendelkezésére, ezzel is bizonyítva, hogy nem véletlenül tölt be vezető szerepet az ágazatban.

    A konferencia során a ReSound interaktív bemutatókat tart teljes okos-hallókészülék kínálatából, ideértve a ReSound LiNX2™-et, amely a világon az első, kifejezetten iPhone telefonokhoz készült átfogó hallókészülék-termékcsalád (Made for iPhone® hallásjavító eszközök). Ez az innovatív termékcsalád a ReSound hallásjavító okoseszközeinek szinte összes ágazatvezető technológiáját felvonultatja az audiológiai fejlesztésektől kezdve a csatlakoztathatóságon át a különleges dizájnig és a kísérő alkalmazásokig, és alapját természetesen a GN ReSound saját fejlesztésű 2,4 GHz-es vezeték nélküli jelátviteli technológiája képezi. A ReSound a kongresszuson bemutatja a világ legokosabb, szupererős hallásjavító eszközét, a ReSound ENZO™-t is, amelyet kifejezetten a súlyos és a nagyfokú hallásvesztésben szenvedők számára fejlesztett ki.

A ReSound hallásjavító okoseszközei az első helyen állnak az ágazatban a összekapcsolhatóság terén is, lehetővé téve használóiknak, hogy a hangokat (ideértve a telefonhívásokat és a zenét is) közvetlenül hallókészülékükbe juttathassák anélkül, hogy ehhez valamilyen közvetítő eszközt kellene használniuk. A készülékek viselőinek a lehető legtermészetesebb hallásélményt kínálják az olyan innovatív technológiák, mint például a Spatial Sense™, amely a használója számára biztosítja azt a hallóknak természetesnek tűnő képességet, hogy az éppen folyó beszélgetésre fókuszáljon, de közben azt is érzékelje, hogy honnan jönnek a hangok, azaz hol van azok forrása. Az eszköz használói ugyanakkor saját igényeiknek megfelelően személyre szabhatják a hallókészülékük által nyújtott hallásélményt az IOS eszközökkel (ideértve az IPhone-t és az Apple Watch okosórát és több Androidos modellt is) használható ReSound Smart™ applikáció segítségével.

A ReSound nemrégiben ünnepelte a ReSound Enya™ hallókészülék-család nemzetközi bevezetését: ezek az első vezeték nélküli hallásjavító eszközök, amelyeket az alacsonyabb árkategóriájú termékeket kereső fogyasztók igényeihez igazítottak. A ReSound Enya termékcsalád tükrözi a vállalat törekvését arra, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegye a legmodernebb hallásjavító technológiákat.

"Az idei EUHA Kiállításon büszkén mutatjuk be számos különféle hallásjavító okoseszközt tartalmazó, átfogó és változatos termékportfóliónkat, amelyben megtalálható az ágazat első teljes körű, iPhone-kompatibilis (Made for iPhone) hallókészülék-családja, amelyet azok számára fejlesztettünk ki, akik halláscsökkenésük ellenére teljes életet szeretnének élni, és ehhez igénybe veszik a modern tudomány kínálta segítséget" - nyilatkozta a GN ReSound vezérigazgatója, Anders Hedegaard. "A ReSound folyamatosan azon munkálkodik, hogy a legjobb hangminőséget és csatlakoztathatóságot biztosítsa innovatív, vezeték nélküli hallásjavító eszközei révén, és nagy örömünkre szolgál, hogy különleges technológiai megoldásainkat interaktív bemutatók keretében ismertethetjük meg a közönséggel az EUHA Kiállításon. Cégünk arra törekszik, hogy a halláscsökkenéssel élők minél kevesebb erőfeszítéssel élvezhessék hallásjavító eszközeik révén a hallás élményét, és így teljesebb és aktívabb életet élhessenek."

Az idei EUHA Kongresszus résztvevői interaktív bemutatók keretében ismerkedhetnek meg a ReSound hallásjavító okoseszközeivel a 4a B05 számú pavilonban. Az EUHA konferencián jelen lesz a GN ReSound Beltone és Interton márkája is a 3a C12 számú pavilonban. A Beltone nemrégiben kezdte forgalmazni Beltone Ally™ nevű hallókészülék-családját, amelynek tagjai az alacsonyabb árkategóriájú hallásjavító eszközök közé tartoznak. A ReSound hallásjavító okoseszközeiről további információkért kérjük, látogasson el a www.resound.com internetes oldalra. (folyt.)



2015. október 8., csütörtök 09:51

A ReSound® ágazatvezető hallókészüléket mutat be a 2015-ös EUHA Kongresszuson (2. rész)
    Koppenhága, Dánia, 2015. október 8., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a GN ReSoundról tudni kell…

A GN ReSound a legmodernebb technológiát képviselő, innovatív hallásjavító megoldásokat fejlesztő és gyártó, ágazatvezető nemzetközi cég, amelynek különleges 2,4 GHz-es és Bluetooth® Smart technológiája etalonnak számít a vezeték nélküli hallásjavító eszközök körében. A GN ReSound forradalmian új ReSound LiNX2 hallásjavító eszközei új fejezetet nyitottak a hallókészülékek történetében, és meghatározzák a hallásgondozás jövőjét és fejlődési irányát is. A vállalat küldetésének tekinti, hogy kutatási tevékenységével, új megoldásaival és audiológiai szaktudásával folyamatosan javítsa a halláscsökkenéssel élők életminőségét.

Tekintse meg a forrásnyelvi verziót a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20151007005939/en/

Kapcsolat:
GN ReSound
John Procter, +1-703-587-9967
Jprocter@Mcbeestrategic.Com
vagy
Jessica Larkin, +1-202-997-5582
Jlarkin@Mcbeestrategic.Com

Forrás: GN ReSound

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.