OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. január 12., kedd 12:08

Júliustól Christoph Thoma vezeti a kismartoni Esterházy Vállalatcsoport Turizmus, Kultúra és Rendezvények divízióját
    Budapest, 2016. január 12., kedd (OTS) - Az ausztriai Voralberg tartományból származó Christoph Thoma (42), jelenleg a Bregenzi Turizmus és Városmarketing Iroda ügyvezetője, július elsejétől csatlakozik az Esterházy Vállalatcsoporthoz. Feladata lesz a már jelenleg is a nemzetközi élvonalba tartozó és elismert Esterházy márka kulturális és turisztikai desztinációnak, mint a kismartoni Esterházy-kastély, Fraknó vára, Lakompaki kastély valamint a Szentmargitbányai Kőfejtő, megerősítése és továbbfejlesztése.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160112_001.jpg

Az Esterházy Vállalatcsoport kulturális és turisztikai kínálatára kitűnően fel lehet építeni egy korszerű városi turizmus és egy elismert kulturális- és fesztiválrégió koncepcióját. Ezeket az adottságokra összpontosítva kell Christoph Thoma-nak továbbfejlesztenie ezt turisztikai régiót. A Vállalatcsoport művészeti vezetőjével, Andreas Richterrel közösen fogják továbbgondolni a classic.Esterhazy zenei programsorozatot, feladata lesz ugyanakkor egy új formátum, a 2017 őszétől induló Klasszikus és Haydnkoncertek kidolgozása is. Célkitűzés a kulturális kínálatok erősítése mellett az Esterházy Alapítvány tudományos kutatási munkájának és a kiállításrendezési stratégiának a megerősítése, egyben a fiatal generációk eredményes elérését biztosító új utak keresése. "Christoph Thoma személyében sikerült egy olyan kiváló turisztikai szakembert megnyerni, aki jól ismeri a hazai és a nemzetközi kulturális, kiváltképp a klasszikus és modern zenei kínálattal rendelkező turisztikai desztinációk sajátosságait."- ezekkel a szavakkal méltatta Dr. Ottrubay István, az Esterházy Magánalapítványok vezérigazgatója a bregenzi születésű Thoma eddigi munkásságát.

Christoph Thoma 1973-ban született Bregenzben, a Voralbergi Konzervatóriumban végezte zenei tanulmányait (trombitált valamint karvezetés tanult), három éve látja el a  Bregenzi Turizmus és Városmarketing Iroda ügyvezetői feladatait. Elsődleges feladata a Bregenzi kulturális és fesztiválváros marketingkommunikációjának kialakítása valamint a rendezvény és városmenedzsment minőségi fejlesztése volt. Sikeres munkáját kézzelfogható számadatok bizonyítják, tevékenysége alatt jelentősen megnövekedett a tartományi fővárosban eltöltött éjszakák száma és a helyi aktivitás is erősödött. Ez az eredmény Bregenz város kulturális tevékenységének megerősédével hozható összefüggésbe. Bregenz város Turizmus és Városmarketing Irodája 2014-ben elnyerte a Berlinben kilencedik alkalommal odaítélt  Kulturális Márkák Díját.

Thoma 2002-től 2006-ig a bécsi Jeunesse Österreich munkatársaként a gyermek és ifjúsági zenepedagógiai programokért felelt, majd 2006-tól 2008-ig a Bludenz Kultur GmbH ügyvezetői és művészeti vezetői pozícióját látta el, melyet 2008-tól 2012-ig a grazi Orpheum, Dom im Berg und Schloßbergbühne Kasematten GmbH intendáns-ügyvezetői pozíciója követett.

Christoph Thoma 2015. júliusától betölti a voralbergi Bludenz kulturális városvezetői pozícióját is, melyről 2016 első félévében fog leköszönni, annak érdekében, hogy júliustól teljes energiával kismartoni tevékenységére koncentrálhasson.

Thoma jeleneg Bludenzben él, nős, két gyermek édesapja.

Fotókredit: Udo Mittelberger

Információ:
Barbara Wagner-Gmeiner
presse@esterhazy.at
02682 63004-410
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.