OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. április 14., csütörtök 10:19

Több mint négyszázezerért kelt el a Jedi-plakát
    Budapest, 2016. április 14., csütörtök (OTS) - Ikonikus magyar filmplakátok kerültek kalapács alá szerdán, a BÁV 2. Plakátaukcióján.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160414_001.jpg

A sokszínű kínálatból magasan kiemelkedett Helényi Tibor, nemzetközi szinten is keresett, A jedi visszatér című Star Wars plakátja, amit 420.000 Ft-ért vásároltak meg. A kínálat a rendszerváltás előtti kultuszfilmeket sorakoztatta fel, a licitálók éppen ezért az azóta felnőtt generációból, és a filmes szakmából kerültek ki. A Bud Spencer-Terence Hill rajongók voltak a legaktívabbak, háromszoros áron kelt el az Én a vizilovakkal vagyok, majdnem négyszeres áron az És megint dühbe jövünk, de a "magyar Piedone", Bujtor István pogány madonnájáért is sokan harcoltak. Olyan, grafikájukban is kiemelkedő filmek plakátjai, mint az Egészséges erotika vagy a Dögkeselyű is igen magas árat értek el. A külföldiek közül, a híres Coppola-filmre, a Gengszterek klubjára is sokan licitáltak. A plakátok iránti lakberendezési célú érdeklődés megindulását mutatja, a Jöjjön el egy kávéra hozzánk kelendősége. A gyerekfilmek között továbbra is Süsü, a sárkány a legnépszerűbb!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.