OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. április 15., péntek 13:30

Fesztivállal ünnepli Harkány a gyógyvizét
    Budapest, 2016. április 15., péntek (OTS) - Május 19. és 22. között első alkalommal, de hagyományteremtő céllal kerül megszervezésre Harkányban a több helyszínes ThermalFest fesztivál, melynek programjai a vízhez kapcsolódnak és a harkányi gyógyvíz által csillapítható panaszokkal küzdőket szólítják meg elsősorban.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160415_001.jpg

Egyelőre kevesek által ismert tény, hogy a harkányi vízen alapuló eljárás hatékonyságát több,  mint 160 ezer sikeresen gyógyított és kezelt reumatológiai, bőrgyógyászati és nőgyógyászati eset igazolja. A harkányi gyógyvíz kiemelkedő gyógyulási eredményeket ér el akár költséges orvosi beavatkozások vagy mellékhatásokkal járó gyógyszeres kezelések nélkül is, legyen a probléma reuma, pikkelysömör, vagy éppen maga a meddőség.

A hétvégi napokon pedig színpadi és medencés programok is várják az érdeklődőket. A színpadon a fókuszban az igényes szórakozás lesz: fellép többek között Mága Zoltán, Vásáry André, Janicsák Veca, Horgas Eszter és a Vivat Bacchus.

További információk: https://www.facebook.com/thermalfest

Kapcsolat:
Juhász Mónika

Publicity Aim Kft.
1095 Budapest
Mester u. 83/C. 205.

06205298936
juhasz.monika@publica.hu
www.publica.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.