OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. május 27. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. június 14., kedd 14:52

Melegítsen be az M4 Sporttal az osztrák-magyar meccsre!
    Budapest, 2016. június 14., kedd (OTS) - Az M4 Sport már 16:30-tól a magyar meccsre készül exkluzív helyszíni tartalmakkal

        Több mint négy évtized után végre nem kérdés, hogy kinek szurkoljunk a labdarúgó Európa-bajnokságon: a magyar válogatott első meccsét kedden játssza az osztrák csapat ellen a kontinensviadalon. A nagy napon az M4 Sport már 16:30-tól várja a nézőket: Héder Barna és Berkesi Judit élőben jelentkezik a bordeaux-i stadionból, ahol elkalauzolják a nézőket a kulisszák mögé. Megmutatják a válogatott öltözőjét, a stadion és az M4 Sport helyszíni stúdióját, ahonnan Hajdú B. István közvetíti majd a magyar-osztrák mérkőzést.
     Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya exkluzív mérkőzés előtti elemzést ad az M4 Sport stábjának és bepillantást enged a játékosok taktikai felkészítésébe is. Az összecsapást az M4 Sport szakértője, Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője vezeti fel és szakértői támogatást nyújt a mérkőzés alatt is. Az M4 Sport soha nem látott helyszíni jelenléttel készül a magyar meccsre, Tihany Viktor végig a válogatott játékosok közelében lesz, akikkel exkluzív interjúkat készít a mérkőzés helyszínén. Az M4 Sport nézői a magyar válogatott 12. tagjának érezhetik magukat. Az M4 Sport mobilapplikáció felhasználói a meccsek alatt részletes statisztikákat és exkluzív másodképernyős tartalmakat érhetnek el. A csatorna szeretettel várja a látogatókat az M4 Sport hivatalos meccsnéző helyszínére a budapesti Erzsébet térre. Elhozzuk Bordeaux-t az itthonról szurkolóknak!
     16:30 - Labdarúgó Európa-bajnokság élő felvezető műsor, 18:00 - Ausztria - Magyarország csak az M4 Sport műsorán!
     #veletekvagyunk

     Forrás: Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.