OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 25., kedd 15:06

Orange ösztöndíj pályázat
    Budapest, 2016. október 25., kedd (OTS) - Második alkalommal hirdettek nyertest az Orange egyetemi ösztöndíj pályázaton. Az Orange Munkaerő Szolgáltató Kft. által életre hívott díj célja, hogy az egészségtudományi képzésben résztvevő hallgatókat támogassa.

    Az Orange Kft. az egyetemek kari Hallgatói Önkormányzatainak (HÖK) közreműködésével pályázatot hirdetett a 2016/17-es tanév őszi szemeszterében három régió - Észak-Alföld, Budapest, Nyugat- és Dél-Dunántúl - egészségtudományi karán tanuló hallgatók részére.
A dolgozat témája: a hallgató hosszú távú céljai, végzés utáni jövőképének bemutatása volt.
A támogatás formája ösztöndíj, melyet félévenként és egyetemenként két hallgató nyerhet el, akik közül az egyik minden félévben az ápoló szakirányos hallgatók közül kerül ki. Az ösztöndíj összege egy félévre 50.000 forint, melynek folyósítása egy összegben történik.
Pécsről 22 pályamű, Debrecenből 16, míg Budapestről 31 pályamű érkezett be, melyeket a kari HÖK vezetése és az Orange Kft. bíráltak el.

Nyertesek

Budapesti Régió, Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar

     - Teremi Zsuzsanna, ápoló szakos hallgató
     - Horváth Lívia, fizioterápia szakos hallgató

Észak-Alföldi Régió, Debreceni Egészségügyi Kar

     - Molnár Barbara, ápoló szakos hallgató
     - Bodnár Nóra, egészség-turizmus szervező hallgató

Nyugat- és Dél-Dunántúli Régió, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar

     - Kormány Kinga, ápoló szakos hallgató
     - Mizerák Zsófia, orvosdiagnosztikai laboratórium analitikus szakos hallgató

Háttérinformáció

"Az ösztöndíjjal az volt az elképzelésünk, hogy olyan hallgatók részesüljenek elismerésben, akiknek van jövőképük, céljuk az egészségügyben és ezt az elérendő célt mi szeretnénk támogatni"- nyilatkozta az Orange munkatársa.  
A 2007-ben alapított norvég Orange Helse AS Csoport vállalatai több országból - Litvánia, Lettország, Szlovákia, Magyarország - alkalmaznak ápolókat, akik Norvégiában, valamint Svédországban nyújtanak egészségügyi szolgáltatást. A magyar leányvállalat 2012-ben jött létre, a cég honlapja ahol további információkat kaphat a vállalatról: http://orange-group.hu/

További információ:
Egresi Andrea:
E-mail: andrea.egresi@mecglobal.com
Tel.: +36/30-9925-750
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.