OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. november 28., hétfő 14:14

Kulturális programkavalkád Budapest legcsaládiasabb adventi fesztiválján - Egész napos családi programok a négy adventi hétvégén
    Budapest, 2016. november 28., hétfő (OTS) - Ingyenes koncertek, bábszínház, körhinta, betlehemi jászol, gyertyagyújtás, jótékonysági macigyűjtés, angyalposta és még sok más program várja a kicsiket és nagyokat az Advent Budapesten téli fesztiválon a Városháza parkban, 2016. november 26-tól karácsonyig.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161128_001.jpg

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. 2016. november 17. és december 27. között, idén negyedik alkalommal szervezi meg az Advent Budapesten téli fesztivált és karácsonyi vásárt Budapest fényligetében, a Deák tér melletti Városháza parkban. A karácsonyi vásár hangulatán túl immár hagyományosan Budapest legnagyobb karácsonyfája, az óriási adventi koszorú és a közel száz kisfenyőből álló köztéri installáció is várja a látogatókat. A fesztivál különlegessége, hogy ingyenesen látogatható programokat is kínál, még tartalmasabbá téve az ünnepvárás időszakát.

A négy adventi hétvégén, szombaton és vasárnap egész napos program várja a családokat a fűtött Üvegházban: gyerekkoncertek, bábszínházi előadások, kézműves foglalkozások, meseszalon, vasárnaponként betlehemes játék és adventi gyertyagyújtás. December 4-én délelőtt Mikulásváró koncertet tartanak, sok meglepetéssel. A fellépők között olyan neves társulatok szórakoztatják a gyerekeket, mint a győri Vaskakas, a veszprémi Kabóca vagy a Bábakalács Bábszínház, Fabók Mancsi és az Aranyszamár Színház, illetve Bolba Éva és a Jazzterlánc, a Belvárosi betyárok és az Eszter-lánc mesezenekar. Az idei év különlegessége a vásárban felállított nosztalgia körhinta lesz, valamint az angyalposta szolgálat, amelynek bevételéből a beteg gyerekek gyógyulását támogatva küldhetünk karácsonyi üdvözletet szeretteinknek. A felnőttek esténként jobbnál jobb világ-, könnyű és népzenei koncertekből válogathatnak: Colombre Band, BEKVART, Vodku, Bordó Sárkány, Folk on 45, Cseke Gábor-Pocsai Kriszta Duó, CimbaliBand, WindSingers, Canarro. Hétköznap délutánonként amatőr művészeti csoportok: kórusok, zenekarok, zeneiskolák növendékei mutatják be az Üvegházban karácsonyi műsoraikat.

Budapest legcsaládiasabb és legjótékonyabb adventi rendezvénysorozatán idén is meghirdetik a jótékonysági macigyűjtést - a játékokat hátrányos helyzetű, illetve kórházi ápolásra szoruló gyermekek számára juttatják el. A színes és ingyenes kulturális programsorozat, a jótékonysági rendezvények, valamint a fényárban úszó Városháza parkban egyedi módon berendezett karácsonyi vásár együttesen teszik a fesztivált valódi kuriózummá a karácsonyi vásárok között.

Ízelítő a vásár hangulatából: https://www.youtube.com/watch?v=kPr1ZxjDePI

Bővebb információ: www.adventbudapest.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.