OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 14., szerda 13:04

Az Amazon Prime Video most már a világon több mint 200 országban és területen érhető el (1. rész)
    Seattle, 2016. december 14., szerda (Business Wire/OTS) - Az Amazon ügyfelek világszerte igényelhetik a Prime Video tagságot, és tagként a közkedvelt hollywoodi mozifilmeken és TV-showkon felül azonnali hozzáféréssel rendelkezhetnek olyan új, népszerű showműsorokhoz, mint a Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May nevével fémjelzett The Grand Tour, továbbá számos olyan díjnyertes Amazon Original sorozatot is megtekinthetnek, mint például a Golden Globe-bal elismert Mozart in the Jungle, a Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-nyertes Transparent, az Emmy-nyertes The Man in the High Castle (Az ember a Fellegvárban), és a többszörös Emmy-nyertes Tumble

    A Prime Video tagság külön díj nélkül, automatikusan jár az Amazon Prime tagok számára Belgiumban, Kanadában, Franciaországban, Indiában, Olaszországban és Spanyolországban, a Prime Video újabb szolgáltatási területein pedig az ügyfelek az első hat hónapban havi 2,99 USA dollárért (vagy 2,99 euróért) juthatnak hozzá a szolgáltatáshoz

A Prime Video tagok bármikor, bárhol igénybe vehetik a szolgáltatást az Amazon Prime Video alkalmazás segítségével Androidos és iOS-es telefonjaikon, táblagépeiken, Fire tabletjeiken, egyes LG és Samsung okostelevíziókon vagy online, a PrimeVideo.com címen, és akár le is tölthetik a kiválasztott filmet/TV-show-t mobil eszközeikre későbbi offline megtekintés céljára

A tagok számára az Amazon Original sorozatok angol nyelven állnak rendelkezésre, francia, olasz, portugál és spanyol feliratozással vagy akár szinkronnal is

Az Amazon ma bejelentette, hogy az Amazon Prime Video szolgáltatása most már a világ 200 országában és területén érhető el. Az Amazon ügyfelei mostantól szerte a világon hozzáférhetnek olyan új, eredeti sorozatokhoz, mint a Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May nevével fémjelzett The Grand Tour (amely jelenleg az IMDb-n a beérkezett több mint 20000 szavazat alapján 9,4 ponttal az egyik legjobbnak értékelt TV-show) és számos olyan jelenleg futó, díjnyertes Amazon Original sorozathoz is, mint például a The Man in the High Castle (Az ember a Fellegvárban), a Transparent, a Mozart in the Jungle, a Tumble Leaf, stb. A szolgáltatás iránt érdeklődők a Prime Video szolgáltatásra a PrimeVideo.com internetes címen regisztrálhatnak, és a tartalmakat Androidos és iOS-es telefonjaikon és táblagépeiken, Fire tabletjeiken és egyes LG és Samsung okostelevíziókon is megtekinthetik. Az Amazon Prime tagok számára Belgiumban, Kanadában, Franciaországban, Indiában, Olaszországban és Spanyolországban azonnal, a Prime tagsági díjon felüli további díj fizetése nélkül áll rendelkezésre a szolgáltatás. A Prime Video egyéb, újabb szolgáltatási területein az ügyfelek havi 2,99 USA dolláros (vagy 2,99 eurós) bevezető áron juthatnak hozzá a szolgáltatáshoz a PrimeVideo.com címen az első hat hónapban, amely egy 7 napos ingyenes próbaidőszakkal kezdődik.

"Nagy örömmel jelentjük be, hogy mától kezdve a rajongók szerte a világon hozzáférhetnek a Prime Video szolgáltatáshoz" - mondta el Tim Leslie, az Amazon Prime Video, International divíziójának alelnöke. "A The Grand Tour és a kritikusok által nagyra értékelt egyéb Amazon Original szériák, mint például a Transparent, a Mozart in the Jungle és a The Man in the High Castle (A férfi a Fellegvárban), továbbá több száz népszerű hollywoodi mozifilm és TV-show mostantól mindössze havi 2,99 USA dolláros bevezető áron tekinthető meg. És ez még csak a kezdet, hamarosan további izgalmas hírekkel jelentkezünk."

A kínálat

Az Amazon Prime Video tagok most már szerte a világon élvezhetik a Prime Video eddigi legszenzációsabb show-ját, a The Grand Tour-t, a többszörös Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-nyertes Transparent című sorozatot, a Golden Globe-bal elismert Mozart in the Jungle szériát, és az Amazon Original sorozatok közül az Amazon Prime tagok által eddig a világon a legtöbbször letöltött The Man in the High Castle (Az ember a Fellegvárban) összes epizódot. Továbbá elérhető a legtöbb gyerekeknek szóló Amazon Original Kids sorozat, köztük a művészetről szóló animációs 'kalandfilm', a Creative Galaxy, a barátságról és a felnőtté válásról mesélő Gortimer Gibbon's Life on Normal Street, a többszörös Emmy-nyertes animációs sorozat, a Tumble Leaf és még számos érdekesség. A jövő évben további Amazon Original sorozatok kerülnek a kínálatba: Woody Allen Crisis in Six Scenes című alkotása, David E. Kelley drámája, a Goliath, melynek főszerepében Billy Bob Thornton remekel, az American Playboy: The Hugh Hefner Story dokumentumfilm-sorozat, továbbá Bryan Cranston és Graham Yost közös műve, a Sneaky Pete, Giovanni Ribisi főszereplésével. A Prime Video tagok ugyanakkor a legnépszerűbb hálózatok és hollywoodi stúdiók által készített több száz közkedvelt mozifilmet és TV-show-t is megtekinthetnek.

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás

A tagok számára az Amazon Prime Video által kínált programok angol nyelven állnak rendelkezésre, francia, olasz, portugál és spanyol feliratozással, illetve sok esetben szinkronnal is. A tagok bármikor, bárhol igénybe vehetik a szolgáltatást az Amazon Prime Video alkalmazás segítségével Androidos és iOS-es telefonjaikon, táblagépeiken, Fire tabletjeiken, egyes LG és Samsung okostelevíziókon vagy online, a PrimeVideo.com címen, és egyes mozifilmeket és TV-show-kat le is tölthetnek offline megtekintés céljára-azaz akár repülőn, vonaton vagy bárhol utazás közben is élvezhetik minden további költség nélkül.(folyt.)



2016. december 14., szerda 13:05

Az Amazon Prime Video most már a világon több mint 200 országban és területen érhető el (2. rész)
    Seattle, 2016. december 14., szerda (Business Wire/OTS) -

    
A Prime Video tagok azt is eldönthetik, mennyi adatot kívánnak felhasználni a streaming és a videóletöltés során azzal, hogy választanak a 'jó', 'jobb' és 'legjobb' ('Good', 'Better', 'Best') vizuálisminőség-opciók közül, amelyek az Amazon Prime Video csúcstechnológiát képviselő videókompressziós megoldása révén állnak rendelkezésre. Ez a technológia lehetővé teszi az adathasználat visszaszorítását anélkül, hogy a képminőség romlana. Az Amazon Prime Video automatizált és intelligens 'önfejlesztő' rendszerei ugyanakkor kiválasztják az adott ügyfél által használt eszköz, az ügyfél földrajzi helyzete és internetszolgáltatója alapján a legjobb streamingkonfigurációkat, miáltal jobb képminőség biztosítható, és még lassú vagy változó minőségű internetkapcsolat esetén is többé-kevésbé folyamatos a streaming szolgáltatás.

Árak

Az Amazon Prime Video minden további díj nélkül áll az Amazon Prime tagok rendelkezésére Belgiumban, Kanadában, Franciaországban, Indiában, Olaszországban és Spanyolországban, a Prime Video újabb szolgáltatási területein pedig havi 2,99 USA dollár (vagy 2,99 euró) ellenében az első hat hónapban-azaz a havi 5,99 USA dolláros (avagy 5,99 eurós) teljes árhoz képest 50%-os árengedménnyel. A 7 napos díjmentes próbaidőszak igénybe vétele céljából kérjük, látogasson el a PrimeVideo.com internetes oldalra.

Az Amazon Prime Video mostantól a következő országokban és területeken áll rendelkezésre. További információkért kérjük, látogasson el a PrimeVideo.com internetes oldalra.
 Ország / Terület                           Ár
========================================== ================================
Afganisztán                                2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Aland-szigetek                             2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Albánia                                    2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Algéria                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Amerikai Szamoa                            A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Andorra                                    2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Angola                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Anguilla                                   2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Antarktisz                                 2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Antigua és Barbuda                         2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Argentína                                  2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Örményország                               2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Aruba                                      2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Ausztrália                                 2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Ausztria                                   A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Azerbajdzsán                               2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Bahama-szigetek                            2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Bahrein                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Banglades                                  2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Barbados                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Fehérorosz Köztársaság (Fehéroroszország)  2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Belgium                                    A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Belize                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Benin                                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Bermuda                                    2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Bhután                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Bolívia                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Bosznia-Hercegovina                        2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Botswana                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Bouvet-sziget                              2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
(folyt.)



2016. december 14., szerda 13:07

Az Amazon Prime Video most már a világon több mint 200 országban és területen érhető el (3. rész)
    Seattle, 2016. december 14., szerda (Business Wire/OTS) -

    
 Ország / Terület                           Ár
========================================== ================================
Brazília                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Brit Indiai-óceáni Terület                 2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Brit Virgin-szigetek                       2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Brunei                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Bulgária                                   2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Burkina Faso                               2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Burundi                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kambodzsa                                  2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kamerun                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kanada                                     A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Zöld-foki Köztársaság                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kajmán-szigetek                            2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Közép-afrikai Köztársaság                  2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Csád                                       2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Chile                                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Karácsony-sziget                           2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kókusz- (Keeling-) szigetek                2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kolumbia                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Comore-szigetek                            2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Kongói Köztáraság                          2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kongói Demokratikus Köztáraság             2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Cook-szigetek                              2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Costa Rica                                 2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Elefántcsontpart                           2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Horvátország                               2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Curaçao                                    2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Ciprus                                     2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Cseh Köztársaság                           2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Dánia                                      2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Dzsibuti                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Dominikai Közösség                         2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Dominikai Köztársaság                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Ecuador                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Egyiptom                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Salvador                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Egyenlítői-Guinea                          2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Eritrea                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Észtország                                 2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Etiópia                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Falkland-szigetek                          2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Feröer-szigetek                            2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Fidzsi-szigetek                            2,99 USD

------------------------------------------ --------------------------------
(folyt.)



2016. december 14., szerda 13:08

Az Amazon Prime Video most már a világon több mint 200 országban és területen érhető el (4. rész)
    Seattle, 2016. december 14., szerda (Business Wire/OTS) -

    
Ország / Terület                           Ár
========================================== ================================
Finnország                                 2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Franciaország                              A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Francia Guyana                             2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Francia Polinézia                          2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Francia déli és antarktiszi területek      2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Francia Antillák - Guadeloupe              2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
French Antillák - Martinique               2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Gabon                                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Gambia                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Grúzia                                     2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Németország                                A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Ghána                                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Gibraltár                                  2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Görögország                                2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Grönland                                   2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Grenada                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Guam                                       A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Guatemala                                  2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Guernsey                                   A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Guinea                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Bissau-Guinea                              2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Guyana                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Haiti                                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Heard-sziget és McDonald-szigetek          2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Honduras                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Hongkong                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Magyarország                               2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Izland                                     2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
India                                      A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Indonézia                                  2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Irak                                       2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Írország                                   2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Man                                        A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Izrael                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Olaszország                                A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Jamaica                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Japán                                      A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Jersey                                     A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Jordánia                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
(folyt.)



2016. december 14., szerda 13:09

Az Amazon Prime Video most már a világon több mint 200 országban és területen érhető el (5. rész)
    Seattle, 2016. december 14., szerda (Business Wire/OTS) -

    
 Ország / Terület                           Ár
========================================== ================================
Kazahsztán                                 2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kenya                                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kiribati                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Koszovó                                    2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Kuwait                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Kirgizisztán                               2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Laoszi Népi Demokratikus Köztársaság       2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Lettország                                 2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Libanon                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Lesotho                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Libéria                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Líbiai Arab Szocialista Népi Dzsamahirija  2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Liechtenstein                              2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Litvánia                                   2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Luxemburg                                  2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Makaó                                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Macedónia                                  2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Madagaszkár                                2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Malawi                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Malajzia                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Maldív-szigetek                            2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Mali                                       2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Málta                                      2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Északi-Mariana-szigetek                    A Prime tagok számára díjmentes
------------------------------------------ --------------------------------
Marshall-szigetek                          2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Mauritánia                                 2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Mauritius                                  2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Mayotte                                    2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Mexikó                                     2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Mikronéziai Szövetségi Államok             2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Moldova                                    2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Monaco                                     2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Mongólia                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Montenegró                                 2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Montserrat                                 2,99 EUR
------------------------------------------ --------------------------------
Marokkó                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Mozambik                                   2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Myanmar                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Namíbia                                    2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
Nauru                                      2,99 USD
------------------------------------------ --------------------------------
(folyt.)



2016. december 14., szerda 13:10

Az Amazon Prime Video most már a világon több mint 200 országban és területen érhető el (6. rész)
    Seattle, 2016. december 14., szerda (Business Wire/OTS) -

    
Ország / Terület                                Ár
=============================================== ===============================
Nepál                                           2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Hollandia                                       2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Új-Kaledónia                                    2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Új-Zéland                                       2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Nicaragua                                       2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Niger                                           2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Nigéria                                         2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Niue                                            2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Norfolk sziget                                  2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Norvégia                                        2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Omán                                            2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Pakisztán                                       2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Palau                                           2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Palesztina                                      2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Panama                                          2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Pápua Új-Guinea                                 2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Paraguay                                        2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Peru                                            2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Fülöp-szigetek                                  2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Pitcairn-szigetek                               2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Lengyelország                                   2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Portugália                                      2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Puerto Rico                                     A Prime tagok számára díjmentes
----------------------------------------------- -------------------------------
Katar                                           2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Réunion                                         2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Románia                                         2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Oroszország                                     2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Ruanda                                          2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Szent Ilona                                     2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Saint Kitts és Nevis Államszövetség             2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Saint Lucia                                     2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Saint Pierre és Miquelon                        2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Saint Vincent és a Grenadine-szigetek           2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Szamoa                                          2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
San Marino                                      2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Sao Tomé és Príncipe Demokratikus Köztársaság   2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Szaúd-Arábia                                    2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Szenegál                                        2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Szerbia                                         2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Seychelle-szigetek                              2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
(folyt.)



2016. december 14., szerda 13:11

Az Amazon Prime Video most már a világon több mint 200 országban és területen érhető el (7. rész)
    Seattle, 2016. december 14., szerda (Business Wire/OTS) -

    
 
Ország / Terület                                Ár
=============================================== ===============================
Sierra Leone                                    2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Szingapúr                                       2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Szlovákia                                       2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Szlovénia                                       2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Salamon-szigetek                                2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Szomália                                        2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Dél-Afrika                                      2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Déli-Georgia és Déli-Sandwich-szigetek          2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Dél-Korea                                       2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Dél-Szudán                                      2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Spanyolország                                   A Prime tagok számára díjmentes
----------------------------------------------- -------------------------------
Sri Lanka                                       2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Saint-Barthélemy                                2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Saint-Martin                                    2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Suriname                                        2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Spitzbergák és Jan Mayen-sziget                 2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Szváziföld                                      2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Svédország                                      2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Svájc                                           2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Taiwan                                          2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Tadzsikisztán                                   2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Tanzánia                                        2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Thaiföld                                        2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Kelet-Timor                                     2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Togo                                            2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Tokelau-szigetek                                2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Tonga                                           2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Trinidad és Tobago                              2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Tunézia                                         2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Törökország                                     2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Türkmenisztán                                   2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Turks- és Caicos-szigetek                       2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Tuvalu                                          2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Uganda                                          2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Ukrajna                                         2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Egyesült Arab Emírségek                         2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Egyesült Királyság                              A Prime tagok számára díjmentes
----------------------------------------------- -------------------------------
(folyt.)



2016. december 14., szerda 13:11

Az Amazon Prime Video most már a világon több mint 200 országban és területen érhető el (8. rész)
    Seattle, 2016. december 14., szerda (Business Wire/OTS) -

    
 Ország / Terület                                Ár
=============================================== ===============================
Amerikai Egyesült Államok                       A Prime tagok számára díjmentes
----------------------------------------------- -------------------------------
Amerikai Csendes-óceáni-szigetek                2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
(Amerikai Egyesült Államok Lakatlan             2,99 USD
külbirtokai)
----------------------------------------------- -------------------------------
Uruguay                                         2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Amerikai Virgin-szigetek                        A Prime tagok számára díjmentes
----------------------------------------------- -------------------------------
Üzbegisztán                                     2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Vanuatu                                         2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Vatikán                                         2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Venezuela                                       2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Vietnám                                         2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Wallis és Futuna                                2,99 EUR
----------------------------------------------- -------------------------------
Nyugat-Szahara                                  2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Jemen                                           2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Zambia                                          2,99 USD
----------------------------------------------- -------------------------------
Zimbabwe                                        2,99 USD
------------------------------------------------------------------------------


Amit az Amazonról tudni kell…

Az Amazon tevékenységét négy alapelv vezérli: ügyfél-orientáltság a versenytársakra való figyelés helyett, az újdonságok iránti szenvedély, elkötelezettség a kiváló működés iránt és hosszú távú gondolkodás. Ízelítőül itt csak néhány terméket és szolgáltatást említünk meg, amelyet az Amazon vezetett be elsőként: ügyfelek véleményének rögzítése, vásárlás 1 kattintással, személyre szabott ajánlások, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tabletek, Fire TV, Amazon Echo és Alexa. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.amazon.com/about.

Fényképek/multimédia elérhető a http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51470760&lang=hu weboldalon.

Kapcsolat:
Amazon.com, Inc.
amazonvideo@golin.com
www.amazon.com/pr

Forrás: Amazon.com, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.