OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 16., péntek 09:43

A P&G kiadta legelső Globális polgársági jelentését (1. rész)
    Cincinnati, 2016. december 16., péntek (Business Wire/OTS) - A The Procter & Gamble Company (NYSE:PG) ma kiadta legelső Globális polgársági jelentését, amelyben részletes elemzést nyújt a vállalat ökológiai lábnyomának csökkentését, a leginkább rászorultak szociális körülményeinek javítását, a sokszínűség és a társadalmi befogadás elősegítését és a nők vállalati kereteken belüli és kívüli szerepvállalásának és érdekérvényesítési képességeinek erősítését célzó erőfeszítéseinek eredményeiről. A P&G 1999 óta minden évben kiadott egy fenntarthatósági jelentést, idén azonban új megközelítést alkalmazva egy részletesebb jelentést készített, amely átfogóbb, teljesebb képet ad a vállalat társadalmi felelősségvállalásáról.

    "Olyan vállalat vagyunk, és azt szeretnénk, hogy világszerte olyan vállalatként ismerjenek, amely felelősségteljesen és etikusan végzi tevékenységét, üzleti folyamatai és ügyletei nyíltak és átláthatóak, támogatja a társadalom hasznát szolgáló ügyeket, védi a környezetet és olyan vonzó munkahelyet biztosít alkalmazottai számára, ahol megbecsülésben részesülnek és lehetőséget kapnak arra, hogy kiteljesítsék képességeiket és megvalósítsák céljaikat" - fejtette ki David Taylor, a P&G igazgatótanácsának elnöke, a vállalat elnök-vezérigazgatója.

A P&G 2016. évi Globális polgársági jelentésének legfontosabb témakörei közé tartoznak az alábbiak:

- Felelősség a környezet iránt: Az éghajlatváltozás megelőzését, a vízfelhasználás és a hulladékkibocsátás csökkentését előirányzó célkitűzések megvalósítása terén elért eredmények, ideértve a P&G azon célját, hogy teljes energiafelhasználását 2010 óta 20%-kal csökkentse; az első természetes alapanyagokból (65%-ban biológiailag lebomló anyagok) készült mosószer, a Tide-tól megszokott magas fokú tisztítóhatást biztosító Tide purclean™ mosószer előállítását, valamint az összes Charmin termék FSC® tanúsításának elérését, amely tanúsítvány igazolja, hogy a termékek alapanyaga felelős erdőgazdálkodást folytató beszállítóktól származik, és a termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés, gyártás feltételeinek.

- A helyi közösségekre gyakorolt hatás: A P&G Children's Safe Drinking Water (CSDW) (Tiszta vizet a gyermekeknek) elnevezésű programja keretében ezidáig már 10 milliárd liter tiszta ivóvizet biztosított a rászoruló gyermekek számára; a vállalat szerte a világon több mint 25 természeti katasztrófa által sújtott terület lakosainak nyújtott segítséget, és a Project Hope (Remény) nevet viselő projektje révén már 20 éve munkálkodik azon, hogy képzés és oktatás biztosításával lehetővé tegye a kínai gyermekek számára a jobb életet, a tanulást és a boldogulást.

- Sokszínűség és társadalmi befogadás: Az emberek sokszínűségében, különbözőségében rejlő lehetőségek kiaknázása azzal a céllal, hogy az ötletek eljussanak a megvalósításig, és az egyének együttműködését előtérbe helyező csapatok hatékonyabb munkájának köszönhetően innovatív és sikeres termékeket dolgozzunk ki; a nők szerepvállalását gátló akadályok megszüntetése a P&G-n belül annak az elkötelezettségnek a jegyében, hogy a vállalati struktúra minden szintjén biztosítsuk a nemi esélyegyenlőséget és a férfi és női alkalmazottak számának egyensúlyát; a társadalom javát szolgáló ügyek támogatása olyan kampányok révén, mint például az SK-II "Change Destiny" (Változtass a sorsodon) kampánya; valamint az afrikai ősökkel bíró alkalmazottaink és fogyasztóink érdekérvényesítésének támogatása  mind a vállalaton belül, mind a társadalmi színtéren a My Black is Beautiful (A fekete gyönyörű) kampánnyal és olyan termékekkel, mint például a Pantene Gold Series.

- Nemi esélyegyenlőség: Hallatjuk a szavunk a nemi alapon történő hátrányos megkülönböztetés leküzdése érdekében olyan hirdetési kampányokkal, mint például az Always "Like a Girl" (Mint egy lány) vagy az Ariel "Share the Load" (Oszd meg a terhet) kampánya; különféle kezdeményezésekkel, mint például az Indiában folyó "Shiksha" programunk igyekszünk hozzájárulni a nők oktatáshoz való hozzáférését és az üzleti való boldogulását gátló, nemi diszkrimináción alapuló akadályok lerombolásához; továbbá megerősítjük elkötelezettségünket a nők és férfiak egyenlő képviselete iránt a P&G szervezetében.

A Globális polgársági jelentés IDE KATTINVA olvasható. (http://us.pg.com/2016-Citizenship-Report.html)
(folyt.)



2016. december 16., péntek 09:44

A P&G kiadta legelső Globális polgársági jelentését (2. rész)
    Cincinnati, 2016. december 16., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Procter & Gamble-ről tudni kell…

A P&G világszerte megbízható és magas minőségű termékekkel áll a fogyasztók rendelkezésére. A vállalat rendkívül erős termékportfóliójának piacvezető márkái közt szerepel többek közt az Always®, az Ambi Pur®, az Ariel®, a Bounty®, a Charmin®, a Crest®, a Dawn®, a Downy®, a Fairy®, a Febreze®, a Gain®, a Gillette®, a Head & Shoulders®, a Lenor®, az Olay®, az Oral-B®, a Pampers®, a Pantene®, az SK-II®, a Tide®, a Vicks® és a Whisper®. A P&G vállalatcsalád tagjai mintegy 70 országban működnek szerte a világon. A vállalatra és márkás termékeire vonatkozó legfrissebb hírekért és információkért kérjük, keresse fel a http://www.pg.com internetes oldalt.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20161215005685/en/

Kapcsolat:
Procter & Gamble
Damon Jones
513-983-0190
jones.dd@pg.com

Forrás: The Procter & Gamble Company

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.