OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 13., hétfő 17:41

Televíziós Premier: A közmédia websorozata a Petőfi TV képernyőjén
    Budapest, 2017. március 13., hétfő (OTS) - A Holnap Tali a közmédia első z-generációnak szóló online websorozata. A mindennapos online lét hétköznapi vetülete a Petőfi gimi életében.

        A közmédia történetében először a webről költözik a televízióba egy sorozata.
     A Holnap Tali első évada 60 epizód, mintegy 1200 hasznos perc forgatási időt tud maga mögött, azaz 13-14 nagyjátékfilmnek feleltethető meg, árulta el Radnai Márk a sorozat rendezője. Az első évadban olyan ismert színészeket láthatunk, mint Molnár Piroska, akivel a Petőfi Gimnázium igazgatónőjeként találkozhat a néző, vagy éppen Zsédával, vagy Szabó Győzővel futhat össze a néző egy-egy rész erejéig, akik saját magukat alakítják.
     A tizenévesek mindennapjait bemutató sorozat olyan  problémákat dolgoz fel, mint az iskolai zaklatás, vagy a sikeres vlogolás kérdése, de van, hogy randitippeket oszt meg a fiatalokkal. A gimnazisták, Soma, Gergő, Míra, Lara, Bori hétköznapjait bemutató online websorozat sikere érdemelte ki a televíziós felületet, ahol remélhetőleg még szélesebb réteghez juthat el a fiatalok mindennapjait közelebb hozó sorozat.
     Ma este a premier alkalmával az Én vagyok itt tematikus adással készül, ezzel is könnyítve az ismerkedést a legújabb nézőknek-osztálytársaknak. A Holnap Tali részeit az Én vagyok itt előtt láthatják a nézők, így hétköznaponként  21.05-től már a tévé képernyőjén is találkozhatunk a Petőfi Gimi mindennapjaival.
     A Holnap Tali első évada március 13-tól, 21.05-től minden hétköznap a Petőfi TV műsorán!
     Azonban azok sem maradnak Holnap Tali nélkül, akik már látták az első évadot az http://m5tv.hu/holnaptali címen. Az első évad nagy sikerére való tekintettel a közmédia március 13-án elindítja a websorozat 2. évadát is online a már jól megszokott címen és időpontban.
     Vagyis ma mindegy, hogy az első, vagy a második évadba akarunk-e bekapcsolódni, mert a Petőfi TV-n megnézhetjük az első évadot, míg az http://m5tv.hu/holnaptali címen folytathatjuk a gimis sztorit a második évaddal.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.