OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. április 6., csütörtök 10:27

E-mobilitás: csúcsminőségű német autótöltők Magyarország vezető üzleti szállodájában
    Budapest, 2017. április 6., csütörtök (OTS) - 2017. március - A budapesti belvárosban található Kempinski Hotel Corvinust csúcsminőségű, német gyártmányú elektromos autótöltőkkel szerelte fel a Mennekes eMobilitás. A Mennekes iparvállalat 1935 óta képviseli az elnyűhetetlen német minőséget az elektromos csatlakozók, és a 2000-es évek óta az elektromos autótöltők piacán. Az ötcsillagos luxusszálloda a legmagasabb minőség híve, így esett a Kempinski választása a Mennekesre, mint autótöltőik beszállítójára.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170406_001.jpg

A Magyarország vezető üzleti szállodája címet (World Travel Awards) 2016-ban elnyerő hotel összesen négy darab váltóáramú gyorstöltő telepítését kérte a Mennekestől. A főbejárat mellé egy, míg a mélygarázsba három darab, egyenként 22 kW töltőteljesítmény leadására képes berendezés került. A készülékeket a Mennekes abból az Amtron termékcsaládból válogatta össze, amely 2014-ben elnyerte a Red Dot formatervezési díjat. A dizájndíjas Amtron-ok remekül illenek a Kempinski Hotel Corvinus stílusához, hiszen a szálloda közismerten nagy támogatója a kortárs dizájnnak és művészeteknek, tereit számos műalkotás díszíti.

Az Amtron-készülékek azonban nem csak külsejükkel győznek meg, hanem műszaki tartalmukkal is. A 22 kW-os töltési teljesítmény jelenleg a váltóáramú gyorstöltés leghatékonyabb foka, míg a beépített RFID-olvasó és WiFi-modulok lehetővé teszik a készülékek közeli és távoli vezérlését a szálloda és annak vendégei számára is.

Néhány tény a Mennekesről:
> A Mennekes alkotta meg a váltóáramú autótöltésnél etalon Typ 2-es csatlakozót
> Oslo város 800 töltőpontból álló közületi autótöltő rendszerének exkluzív beszállítója
> A svájci IKEA áruházak parkolóiban Mennekes készülékkel töltik a vásárlók autóikat
> Vilmos Sándor holland király Mennekes Amtron falitöltővel tölti Tesláját

Kontakt: Széles Tamás, projektvezető - MENNEKES eMobilitás.
20/444-4442
info@toltodjfel.hu
www.töltődjfel.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.