OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. április 7., péntek 13:47

Összehangolt víz- és gázvezeték-rekonstrukció a Belgrád rakparton - Április 10-től megváltozik a forgalmi rend az Irányi utca és Havas utca között
    Budapest, 2017. április 7., péntek (OTS) - A Fővárosi Vízművek 2017. április 10-től várhatóan július elejéig vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a Belgrád rakparton. Annak érdekében, hogy a közlekedési nehézségek és kényelmetlenségek minél rövidebb ideig tartsanak, a felújítás a Fővárosi Gázművek gázvezeték-rekonstrukciójával összehangoltan történik.

    A munkálatok során több mint 300 méter hosszan megújul az 1200 mm átmérőjű Sentab vízvezeték. A felújítási munkálatok idején a vízszolgáltatás zavartalan lesz.

290 méter hosszban megtörténik a 315 mm átmérőjű polietilén gázvezeték rekonstrukciója is. A felújítás ideje alatt a gázszolgáltatás egy ideiglenes vezetéken keresztül folyamatos lesz. Amennyiben a vezetékek átkötése miatt rövid ideig tartó esetleges üzemszünetek válnak szükségessé, a szolgáltató arról előzetes tájékoztatást nyújt.

A rekonstrukció alatt az érintett útszakaszon forgalmirend-változás lép életbe, az arra közlekedőknek teljes útlezárásra kell számítaniuk. Felbontják a Belgrád rakpart épületek felé eső útpályáját, valamint a járdának a házi bekötések cseréjéhez szükséges, lakóházakra merőleges szakaszait az Irányi utca és a Havas utca között. A burkolatot a vezetékek nyílt árkos cseréjét követően állítják helyre. Az érintett szakaszon a gyalogos közlekedés, valamint az ingatlanokba történő bejutás folyamatosan biztosított lesz.

Annak érdekében, hogy a közműfelújítás mielőbb befejeződhessen, a felújítási munkálatok hétköznap 7.00 és 20.00 óra között, szombaton 9.00 és 17.00 óra között folynak majd.

Kerülőútként célszerű a pesti alsó rakpartot vagy az Erzsébet hídi felhajtó - Szabad sajtó út - Kossuth Lajos utca - Múzeum körút útvonalat választani. A munkálatok ideje alatt a 15-ös és 115-ös jelzésű autóbuszok a Deák tér - Kiskörút - Üllői út útvonalon közlekednek.

A kieső parkolóhelyek biztosítására a Belgrád rakparti lakosok számára az Irányi utca - Belgrád rakpart kereszteződésében található, munkaterületen belül lehatárolt parkolóban biztosít helyet Belváros-Lipótváros Önkormányzata.

A megszokott, magas színvonalú és biztonságos vízellátás folyamatos fenntartásának elengedhetetlen feltétele a vízhálózat tervszerű felújítása.

Köszönjük a lakosság és a közlekedők türelmét, valamint megértését, az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.