OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. április 20., csütörtök 09:00

Új tulajdonos, új vezérigazgató, új koncepció: a Frühwald csoport családi vállalkozás "átállítja a váltókat"
    Tillmitsch, 2017. április 20., csütörtök (APA/OTS) - Magánbefektetők belépése - Mag. Robert F. Holzer - új üzlettárs és vezérigazgató - Nagyjából 100 munkahely hosszú távon biztosított - Innovatív koncepció: "Frühwald kő manufaktúra" - Két magánbefektető csatlakozik a Frühwald csoporthoz, és ezzel hosszú távon biztosítja a Frühwald-holding jövőjét Ausztriában és az osztrák térburkoló specialista és betonkő-gyártó összes külföldi leányvállalatánál. Mag. Robert F. Holzer úr vezérigazgatóként átveszi a vállalatcsoport vezetését. Holzer úr elismert szakértő az ágazatban, aki több mint 20 éves vezetői tapasztalattal, kiváló hálózattal és nemzetközi szaktudással rendelkezik.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170420_001.jpg

A telephelyek megerősítése Ausztriában és a közép- és kelet-európai országokban

Az új tulajdonos és az új vezérigazgató (egyben vállalati üzlettárs is), akik a szanálási eljárást követően sikeresen átvették a Frühwald Holding GmbH irányítását, egy átfogó befektetési programot indítanak az ausztriai tradicionális üzem érdekében, és a "Frühwald kő manufaktúra" elnevezésű új koncepciójukkal az egyedi dizájn termékekre fókuszálnak. Ezzel a vállalat nagyjából 100 belföldi és külföldi munkahelye tartósan biztosított: a Frühwald csoport operatív vezető ausztriai holdingtársasága megerősítésre kerül, a három meglévő magyarországi gyártási telephely, valamint a horvátországi gyártási telephely működése folytatódik és modernizálásra kerül.

Egyedi dizájn termékek minden ügyfél számára

"Örülök, hogy a Frühwald tradicionális vállalatot stabil alapokkal egy dinamikus jövő irányába vezethetem" - állítja Robert F. Holzer, az új vezérigazgató. "A Frühwald vállalat filozófiájának központi gondolata mindig is a gyártott termékek kiváló minősége és innovatív jellege, valamint az egyénre szabott és személyes kiszolgálás volt, a szoros partneri kapcsolat fenntartása a döntéshozókkal, a minősített építőanyag-kereskedésekkel és a feldolgozókkal. Új filozófiánk, a ‚Frühwald kő manufaktúra' ezekre az alapokra épül, de még egy fontos lépéssel tovább megy: célunk az, hogy a jövőben egyedi megoldások, innovatív tanácsadás és a célzott ügyfélfókusz révén még meggyőzőbbek legyünk, és az új befektetések segítségével olyan termékrendszereket tudjunk kínálni, amelyek ügyfeleink számára egészen egyedi és kiváló minőségű dizájn termékek előállítását teszik lehetővé."

A Frühwald csoportról
A Frühwald csoport családi vállalkozás sokéves sikeres múltra tekinthet vissza. A vállalatot Anton Frühwald alapította 1930-ban. A vállalat betonkövek, műkövek gyártásával, kereskedelmével és projektügyleteivel foglalkozik. A vállalat központja Ausztriában található. A Frühwald csoportnak négy külföldi gyártási telephelye van Magyarországon (Sóskút Budapest közelében, Újfehértó és Békéscsaba) és Horvátországban (Split), valamint értékesítési szervezetekkel rendelkezik Romániában.

Felvilágosítás:
Mag. Eva Mandl
Himmelhoch PR
Tel.: +43 699 111 76 656
E-mail: eva.mandl@himmelhoch.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.