OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. április 27., csütörtök 15:15

A Yanfeng Automotive Interiors hivatalosan megnyitja modern tesztlaboratóriumát a Trenčínben található Technikai Központban
    Trenčín / Szlovák Köztársaság, 2017. április 27., csütörtök (APA/OTS) - A legmodernebb technológiával rendelkező műszaki berendezések révén lehetővé vált az autóbelső-alkatrészek széleskörű tesztelése - A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), az autóbelső-megoldások globális piacának vezető gyártója hivatalosan megnyitotta új tesztlaboratóriumát a vállalat Trenčínben található Technikai Központjában. A mai napon megrendezett szalagátvágáson kormányhivatalnokok is részt vettek, és felavatták az új létesítményt, valamint a legmodernebb technológiával rendelkező tesztelő és kutatási-fejlesztési eszközöket. A YFAI globális hálózatának részeként működő Technikai Központ által nyújtott új lehetőségeknek köszönhetően még kiválóbbá válik a vállalat műszaki teljesítménye, helyi szakértelmük pedig elősegíti az autóipari ügyfelek igényeinek kielégítését.

    Az elmúlt néhány év során a YFAI egyre erősítette jelenlétét és technikai lehetőségeit Közép- és Kelet-Európában (CEE). A vállalat egy átalakítási projekt keretében a közelmúltban bővítette kutatási-fejlesztési létesítményét. A létesítmény alapterülete mára meghaladja a 4800 négyzetmétert. Ennek a felét az új tesztlaboratórium tölti ki, ahol a vállalat számos autóbelső-alkatrész és autóipari termék - pl. műszerfalak, pilótafülkék, ajtópanelek és padlókonzolok - tartósságát és anyagminőségét vizsgálja.

"A Trenčínben található Technikai Központ globális műszaki hálózatunk nyolc helyszínének egyike, amely fontos szerepet játszik kutatási és fejlesztési tevékenységeinkben" - mondta az esemény alkalmából tartott beszédében Jason Xu, Vice President, Engineering a Yanfeng Automotive Interiors. "Örömünkre szolgál, hogy az új tesztlaboratórium fejlesztésébe való beruházásnak köszönhetően ügyfeleink számára helyben nyújthatjuk a legjobb szaktudást és kiválóságot."

A trencini beruházás a növekedés iránti elkötelezettség jele
A teljes átalakítást lehetővé tevő 4 millió eurós beruházás során beszerzett, csúcstechnológiával rendelkező műszaki eszközök használata az autóbelsők széles körű, szisztematikus tesztelését teszi lehetővé. Az új vizsgálókamrák és a modern technológiával rendelkező készülékek segítségével lehetővé válik a komponensek teljesítményének a tartósság, a környezetre gyakorolt hatás, a rezgés, a megjelenés, az anyagok és a károsanyag-kibocsátás szempontjából történő vizsgálata. A tesztelési lehetőségek széles skálájának köszönhetően a Trenčínben található Technikai Központ is hozzájárul a vállalat növekedési terveinek megvalósításához az európai régióban.

További információk: www.YFAI.com
és: www.yfai-careers-ce.eu/trencin

További információk igénye esetén készséggel segítünk:
Yanfeng Automotive Interiors
Jagenbergstraße 1
D-41468 Neuss
Németország

Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yfai.com
Internet: www.YFAI.com

A Yanfeng Automotive Interiors rövid bemutatása:
A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) globális piacvezető a gépjármű belsők terén. A YFAI újradefiniálja, hogy az emberek napjainkban és egy évtized múlva miként fognak az autóban pihenni, dolgozni és szórakozni. A sanghaji központú vállalat 18 országban körülbelül 110 gyártóhellyel, illetve műszaki központtal rendelkezik, és globálisan pedig több mint 33 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég csaknem az összes autógyártó számára fejleszt és gyárt gépjármű belső alkatrészeket. A 2015-ben alapított Yanfeng Automotive Interiors a Yanfeng Automotive Trim Systems Co., Ltd (a Huayu Automotive Systems Co., Ltd. (HASCO) teljes tulajdonú leányvállalata), a SAIC Motor Corporation Limited (SAIC Motor) alkatrészcsoport és az autóülések terén világelsőnek számító Adient vegyesvállalata.
Bővebb tájékoztatás érdekében látogasson el a www.YFAI.com weboldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.