OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. április 28., péntek 16:46

Tannhäuser és Férfias játékok, Dajka Margit és Makk Károly - a közmédia hétvégi ajánlója
    Budapest, 2017. április 28., péntek (OTS) -

        Nyissa a három napos hétvégét a Duna csatornával. 12.45-től A világ tetején - A Tibeti-fennsík címmel a kínai dokumentumfilm első részét láthatják, melynek címe: Emberek és állatok. Világjárás után magyar vígjátékkal készül a csatorna: Fel a fejjel címmel magyar vígjátékot láthatnak  a nézők 14.40-től. Keleti Márton filmjének főszerepében Latabár Kálmán, Benkő Gyula és Ferrari Violetta.
     Amennyiben lemaradt volna csütörtökön a Tóth János legújabb részéről és jobb szeretné a mediaklikk.hu helyett tévében újra nézni, szombaton 16.25-től a 8. részt újra műsorra tűzi a csatorna. Szombat este 21.10-től Harrison Ford főszereplésével a Férfias játékok című amerikai akciófilmet láthatnak a nézők szintén a Dunán. A komolyzene kedvelőinek az M5 csatornát ajánljuk szombat este. 21.10-től Tannhäuser német operafilmet sugároz a csatorna eredeti nyelven, magyar felirattal. M5, ahol házhoz jön az Opera.
     A Petőfi Tv ezen a szombaton is magyar előadók koncertjeivel készül, 22.35-től a Magashegyi Underground zenél a tévé képernyőjén, majd éjjel negyed egytől a Bagossy Brothers Company biztosítja a jó hangulatot.
     Vasárnap időutazásra hívjuk a közmédia nézőit. Az M3 műsorára tűzi Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai című NSZK tévéfilmsorozatot. Az első részét a Támadás az űrből címmel 15.55-től láthatják az M3 retrocsatornán. Az M5 vasárnap magyar filmdrámával készül, 18.05-től Macskajáték címmel. Makk Károly rendezésében a főszerepben Dajka Margit és Piros Ildikó.
     A Petőfi Tv vasárnap este Viggo Mortensen főszereplésével a Kétarcú január című angol-amerikai-francia thrillert sugározza 21.05-től.

MTVA - SAJTÓOSZTÁLY
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.