OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 23., kedd 13:29

VI. RangAdó-díjátadó az M4 Sporton!
    Budapest, 2017. május 23., kedd (OTS) - Vasárnap VI. alkalommal rendezik meg a RangAdó Díjátadó Gálát, amelyet ezúttal az M4 Sport is közvetít 21:00 órától.

    Az utóbbi évek legszínvonalasabb, legizgalmasabb magyar labdarúgószezonja a hétvégén véget ér. Szombat este kiderül, ki lesz a bajnok. Vasárnap este a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) díjazza a női- és férfi labdarúgó-bajnokság legkiemelkedőbb teljesítményeit.

A korábbi években olyan remek futballisták szerepeltek a díjazottak között mint Pádár Anita (12/13-as szezon, év női játékosa), Nagy Ádám (15/16-os szezon, év felfedezettje) vagy Gera Zoltán (15/16-os szezon, év férfi játékosa).

Érdemes lesz a gála előtt is ellátogatni az m4sport.hu internetes oldalra, hiszen az év legszebb gólját a szurkolók szavazhatják meg a portálon. Hétfőtől péntekig a TOP10-es listából választhatják ki a számukra legkülönlegesebb találatot nézőink. Az ezt követően kialakuló TOP3-as listából pedig a gála napján 19:00 és 20:30 között szavazhatnak ismét kedvencükre. Mindkét szavazásra közös nyereményjátékot hirdet az MLSZ és az M4 Sport. A hétfőtől péntekig szavazók között a sorsoláson szerencsés nyertes adhatja át a legszebb gólt szerező férfi labdarúgónak az elismerést a RangAdó Díjátadón. A vasárnapi szavazók között pedig páros belépőjegyeket sorsolunk ki a Magyarország-Oroszország válogatott mérkőzésre.  

Szavazni az alábbi linken lehet:
http://www.m4sport.hu/2017/05/22/itt-szavazhat-a-szezon-goljara-2/#

RangAdó Díjátadó vasárnap 21:00 órától az M4 Sporton!  

Kategóriák és jelöltek:

Az NB I legjobb játékvezetője:
     - Bognár Tamás
     - Solymosi Péter
     - Vad István

Az NB I legjobb edzője:
     - Marco Rossi (Budapest Honvéd FC)
     - Michael Oenning (Vasas SC)
     - Henning Berg (Videoton FC)

Az NB I Fair Play-díja:
     - Debreceni VSC
     - Videoton FC
     - Gyirmót SE

A női NB I felfedezettje:
     - Turányi Lilla (MTK Budapest)
     - Poljak Allegra (Ferencvárosi TC)
     - Kis Stella (Kóka)

A férfi NB I felfedezettje:
     - Zsótér Donát (Budapest Honvéd FC)
     - Molnár Gábor (Mezőkövesd - Zsóry SE)
     - Berecz Zsombor (Vasas SC)

A női NB I legjobb játékosa:
     - Fenyvesi Evelin (Ferencvárosi TC)
     - Jelena Cankovic (Ferencvárosi TC)
     - Németh Loretta (Győri ETO)

A férfi NB I legjobb játékosa:
     - Danko Lazovics (Videoton FC)
     - Davide Lanzafame (Budapest Honvéd FC)
     - Gera Zoltán (Ferencvárosi TC)

A férfi NB I gólkirálya
A 05.27-ei, utolsó fordulóban dől el a díj sorsa
Az NB I legszebb gólja (közönségdíj)
A nézők szavazhatják meg 05.28, 20:30-ig.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.