OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. június 24. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. június 9., péntek 15:30

Magyar Ring Profi Ökölvívó Gála, F-1 Kanadai nagydíj és Női Vízilabda Világkupa az M4 Sport hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. június 9., péntek (OTS) - Élő kapcsolások láncolata várja most hétvégén is a nemzeti sportcsatorna nézőit.

        Óriási bravúrral jutott be a magyar női vízilabda válogatott a Női Vízilabda Világliga Szuperdöntő négy legjobb csapata közé. Mivel ez ma derült ki, az M4 Sporton hétvégén műsorváltoztatás lép életbe annak érdekében, hogy együtt szurkolhassunk élőben női vízilabdásainknak.
     A jelenlegi állás alapján az elődöntőnk szombaton 13.00-kor veszi kezdetét az M4 Sporton, majd a bronzmeccs vasárnap 11.30-tól, a döntő 13.00-tól látható élőben, attól függően, hogy hová jutnak a lányok.
     14.30-tól az M4 Sport élőben közvetíti a férfi Kosárlabda NB I. döntő - 2. mérkőzését. Összecsap a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Alba Fehérvár Puebla+ válogatottja. Női kézilabda Világbajnoki selejtezővel folytatódik az élő kapcsolások sora, 16.50-től Magyarország - Szlovákia összecsapást láthatnak az M4 Sport nézői. Ezen a hétvégén a tengerentúlra utazik a Forma-1, így a kanadai nagydíj időmérő edzését háromnegyed héttől követhetik élőben az M4 Sport műsorán. Este 21.15-től érkezik a hétvége kiemelt eseménye az Magyar Ring Profi Ökölvívó Gála. A gálára az összes jegy elkelt, azonban a közmédia sportcsatornáján élőben követhetik többek között Harcsa Norbert és Bacskai Balázs rangadóját.
     Vasárnap délután négytől a Kispályás labdarúgó Európa-bajnokságra kapcsolunk Brnoba, ahol élőben közvetíti a csatorna az Izrael - Magyarország mérkőzést. A hétvégi élő kapcsolások sorozatát a Forma-1 Kanadai Nagydíj futama zárja 19.30-tól az M4 Sport műsorán.

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.