OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. április 26. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. június 16., péntek 17:39

Labdarúgás, kézilabda, kajak-kenu, Eb és Vb selejtezők a nemzeti sportcsatorna kínálatában
    Budapest, 2017. június 16., péntek (OTS) - A hétvégi élő kapcsolások sorozata már szombaton 9.50-től kezdetét veszi az M4 Sporton!

        Szegedről jelentkezik a nemzeti sportcsatorna a kajakosok és kenusok első világbajnoki válogatójával. Közvetlenül utána, 11.40-től a német túraautó-bajnokság, ismertebb nevén a DTM hungaroringi versenyhétvégéjének első időmérő edzését követhetik élőben nézőink bő fél órában. Délután negyed egytől már a női kosárlabda Európa-bajnokság szlovák-fehérorosz mérkőzésével várja a nézőket a csatorna. Fél háromtól újra a Hungaroringről jelentkezik az M4 Sport csapata a DTM mogyoródi első futamával. Háromnegyed négytől férfi röplabda érkezik a képernyőre: az Európa-liga nyíregyházi fordulójának Magyarország-Izrael mérkőzését láthatják nézőink, a négycsapatos tornán a tét a négyes döntőbe jutás. Fél hattól újra női kosárlabda Eb az M4 Sport műsorán: a magyar válogatott Csehországgal találkozik.
     Vasárnap DTM nyitja az élő kapcsolásokat 11.45-kor a második mogyoródi futam időmérőjével. 13.55-től irány Szeged, folytatódnak a kajak-kenu világbajnoki válogatók, majd 15.05-től a német túraautó-bajnokság második futamát közvetíti élőben a Hungaroringről az M4 Sport. A technikai sport után labdarúgással készül a csatorna, 16.45-től a Konföderációs Kupa Portugália-Mexikó csoportmérkőzését láthatják nézőink. A gyepről a parkettra költözik a csatorna, este 19.15-től szurkoljunk együtt a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely a holland csapattal játszik Eb-selejtezőt. Vasárnap 20.55-től az Alba Fehérvár Puebla+ -  Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárlabdadöntő 5. mérkőzését sugározza az M4 Sport, amennyiben szükség lesz a mindent eldöntő összecsapásra.
     Extra sporttartalomért érdemes ellátogatni az m4sport.hu weboldalra, ahol szintén egymást érik az élő streamek a magyar vonatkozású sporteseményekről, hogy ne maradjon le semmiről!

     MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.