OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. április 26. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2017. június 19., hétfő 09:37

Középiskolások tesztelhették a Knorr-Bremse fékrendszereit
    Kecskemét, 2017. június 19., hétfő (OTS) - 35 budapesti középiskolás kapott ízelítőt a Knorr-Bremse járműtesztjeiből 2017. június 14-én a Tököli Reptéren.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170619_001.jpg

A piacvezető haszongépjármű fékrendszereket gyártó vállalat a rendezvényén a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium fizika szakos diákjait látta vendégül. A 11:00-14:00 óráig tartó izgalmas programon a tanulók egy elektronikus fékrendszer fejlesztését támogató járműtesztet tekinthettek meg élőben, majd saját maguk is testközelből élhettek át egy teszt-manővert a kamion fülkéjében. A program során betekintést kaptak a cégcsoport világszínvonalú kutatás-fejlesztési tevékenységébe, és pályaválasztási segítséget is kaptak a vállalat dolgozóitól. A Knorr-Bremse több egyetemmel és főiskolával hagyományosan jó kapcsolatokat ápoló budapesti Kutatás-Fejlesztési Intézete fontosnak tartja az oktatás támogatását. A középiskolák tanulóinak tartott gyakorlati bemutató része ennek a stratégiának.

A Knorr-Bremse AG vállalati profilja

A Knorr-Bremse kötött pályás járművek és haszonjárművek fékrendszereinek piacvezető gyártóvállalata, valamint ezek további alrendszereinek beszállítója, melynek forgalma a 2016-os évben megközelítette az 5,5 milliárd eurót. Több mint 30 országban, csaknem 25,000 alkalmazottja fejleszt, gyárt és kiszolgál fék-, ajtó- és-hajtóművezérlő, valamint üzemanyag-takarékosságot szolgáló rendszereket, HVAC és vezető asszisztens rendszereket illetve torziós lengéscsillapítókat és a hajtáslánc rendszerek területére vonatkozó megoldásokat. Mint technológiai vezető a vállalat már 1905 óta járul hozzá termékeivel jelentős mértékben a közúti és vasúti biztonsághoz az utakon. Világszerte több mint egy milliárd ember bízza magát a Knorr-Bremse rendszereire nap, mint nap.

Kapcsolattartó:
Bucsai Edina
Marketing Munkatárs
Tel:  +36 (76)511 738
Fax: +36 (76)511 100    
E-Mail: edina.bucsai@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft
Georg Knorr u. 8
6000 Kecskemét
www.knorr-bremse.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.