OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. június 30., péntek 15:12

Pelikán elvtárs és Puccini, Záridő és Ivanhoe a közmédia hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. június 30., péntek (OTS) - Érdemes továbbkalandozni a Duna Televízióval Üzbegisztánból egészen Nyugat-Kínába: a Távol-Kelet - Berlintől Tokióig című német útifilm sorozat harmadik részét szombaton 12.45-től követhetik a közmédia nézői a Duna csatornán. Szombaton 14.40-től ugyanitt, vagyis a Dunán Pelikán elvtárs a szocializmus labirintusában igyekszik megtalálni a mindenki számára örvendetes kiutat.

    
Bacsó Péter filmje, A tanú a korszak görbe tükre, zseniális rendszerkritika, 10 évig dobozban pihentetett mestermű. Ugyancsak szombaton negyed háromtól a Duna World csatorna magyar ismeretterjesztő filmmel készül a Jó boroknak szép hazája Erdély címmel. Szombaton este 21.35-től pedig vígjátékkal készül a csatorna a Nem élhetek muzsikaszó nélkül címmel.

Az M2 gyerekcsatorna szombat reggel hatkor a Sebaj Tóbiással kezdi meg a reklámmentes rajzfilm-maratont, mely egészen Eperke legújabb kalandjáig, este háromnegyed nyolcig végigkíséri a csatornát. Ugyanitt az M2 Petőfi TV műsorán az Anima Sound System koncertezik, akiket éjjel negyed egytől a Punnany Massif követ a közmédia ifjúsági csatornáján.

Az M3 retrocsatorna szombaton csehszlovák tévéfilmsorozattal készül, a Humberto cirkusz első részét negyed kilenctől láthatják nézőink. Negyed tíztől 1968-as magyar vígjátékot tartogat a csatorna az Elsietett házasság címmel. Akik operára vágynak szombat este, azoknak az M5 a közmédia kultúrcsatornája Puccinit tartogat, 22.25-től Giacomo Puccini: Manon Lescaut-ját láthatják a nézők eredeti nyelven magyar felirattal.

A vasárnap délutánt Kabos Gyulával és Muráti Lilivel érdemes kezdeni: 15.40-től a 120-as tempó című magyar vígjátékot láthatják nézőink a Duna műsorán. A szőlőművelésről pedig egy szép dokumentumfilm jelentkezik a Duna World csatornán az Egy élet a szőlőért címmel, 14.50-től. Este nyolc órától a Duna World csatorna aradi fogásokkal készül a Gasztroangyal jóvoltából. A Dunán pedig vasárnap 22.35-től A tehetséges Mr. Ripley, amerikai krimit láthatják nézőink.

Az M2 Petőfi TV vasárnapi filmklubja este kilenctől a Te nem vagy te című amerikai filmdrámával várja a gourmet filmfogyasztókat, majd 23.15-től magyar kisjátékfilm lesz terítéken Záridő címmel, csak az M2 Petőfi TV műsorán.

Az M5 csatorna vasárnap 18.20-tól az Ivanhoe első és második részével készül eredeti nyelven magyar felirattal. Sir Walter Scott feldolgozását 21.05-től James F. Cooper regényéből készült kalandos és egyben romantikus film követ: a közmédia nézői eredeti nyelven, magyar felirattal élvezhetik Az utolsó mohikán kalandjait.

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.