OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 7., péntek 16:27

Fizessen, nagysád!, Disznóvágás és Brooklyn legmérgesebb embere a közmédia hétvégi kínálatában!
    Budapest, 2017. július 7., péntek (OTS) - Indítsa a hétvégét a Balaton partjáról a Duna Televízióval: szombaton reggel 7.30-tól vár mindenkit a Balatoni Nyár, sztárokkal, kulturális hírekkel, balatoni friss hangulattal! A magyar tenger mellől Ázsiába hív a Duna csatorna: 12.45-től a német útifilm sorozat a Távol-Kelet - Berlintől Tokióig várja a közmédia nézőit. A német stáb szombaton Kínán át Mianmarba kalandozik. Délután öttől ugyanitt a Dunán már Borbás Marcsi vár mindenkit a Gasztroangyal Egészséges, finom és gazdaságos ételek c. összeállításával. Szombat este Rejtő Jenő kötetének filmadaptációjával készül a csatorna, fél nyolctól A három testőr Afrikában című magyar filmet láthatják a közmédia nézői.

        A Duna World a szombatot A piros bugyelláris című magyar filmmel indítja 11.25-től, majd a széles kínálatból a negyed háromkor kezdődő Vasúti Épitészet Magyarországon című magyar dokumentumfilmet, valamint a 21.35-től A szerelmi álmok magyar romantikus drámát ajánljuk nézőinknek. Aki Shakespeare-re vágyik, 21.45-től a londoni Shakespeare's Globe Ahogy tetszik előadását élvezheti az M5 csatornán eredeti nyelven, magyar felirattal.
     Az M2 Petőfi TV-n nem telhet el szombat koncert nélkül, 22.40-től a The Great Hungarian Songbook 2. koncertfilmet, majd negyed egytől Szabó Balázs Bandáját köszönthetjük országszerte a tévéképernyőkön. A koncertek után amerikai-francia filmdrámát láthatunk az ifjúsági csatornán Megölni egy papot címmel.
     Georg Philipp Telemann a barokk leghíresebb zeneszerzője 250 éve hunyt el. Emlékére, vasárnap reggel fél nyolctól a Pastorale - a Zuglói Filmharmónia családi hangversenysorozatát élvezhetik nézőink az M5 közvetítésében. Délután háromnegyed négytől Fizessen, nagysád! a Dunán: a főszerepben Kabos Gyula, Muráti Lili, Jávor Pál, Latabár Kálmán és Gombaszögi Ella.
     Negyed hattól Michael Palin: Új Európa című dokumentumfilm második részét, majd 18.20-tól az Ivanhoe c. film 3-4. epizódját tűzi műsorára az M5 csatorna. 21.05-től ugyanitt, A 22-es csapdája című amerikai filmmel készül a kultúradó, eredeti nyelven, magyar felirattal.
     Az M2 Petőfi TV vasárnapi filmklubjában a Brooklyn legmérgesebb embere c. amerikai vígjátékot élvezhetik nézőink Robin Williams főszereplésével. Utána magyar kisjátékfilm érkezik: 23.10-től Disznóvágás az ifjúsági csatorna műsorán.

     MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.