OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. július 10., hétfő 12:40

Business Excellence elismerés az üzleti turizmus legjobbjainak
    Budapest, 2017. július 10., hétfő (OTS) - A legjövedelmezőbb turisztikai ágazat ma világszerte az üzleti turizmus, ezért a hazánkban működő szolgáltatók is igyekeznek minél nagyobb szeletet kihasítani ebből a tortából. Úgy tűnik, ezt sikerrel is teszik: az ICCA (International Congress and Convention Association) nemzetközi konferenciahelyszín ranglistáján például három helyet előrelépve Budapest a 16. helyet szerezte meg tavaly olyan városokat megelőzve, mint Stockholm, Hong-Kong vagy Róma. A hivatásturizmus súlyát jól mutatja, hogy tavaly összesen 4,7 millió vendégéjszaka alatt 136,5 milliárd forintot költöttek üzleti turisták hazánkban.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170710_002.jpg

A 2020-as évek elejére a mai Y generáció tagjai lesznek azok az üzleti turisták, akik kegyeiért a szolgáltatók versengenek. Ez a generáció új igényeket támasztva, kompromisszumokat nem tűrő szolgáltatásokat vár majd el. Ez a fokozott fogyasztói elvárás komoly fejlesztésekre ösztönözheti a szegmenst, és ezzel a hivatásturizmus az egész turisztikai üzlet fejlesztési motorjává válhat.

Nem meglepő hát, hogy július 5-én nagyon sokan voltak rá kíváncsiak, hogy kik kapják a Business Traveller Hungary által 7 éve alapított Business Excellence elismerést a hivatásturizmusban elért kiemelkedő tevékenységükért, hiszen ők azok, akik majd követendő példaként szolgálhatnak. Ebben az elismerésben végül több mint 20 piaci szereplő, köztük a "Vidéki business hotel" kategóriában a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior- részesült azon szavazatok alapján, amelyet a magazin olvasói és üzleti partnerei 10 kategóriában leadtak. A természeti és épített környezet páratlan összhangja, az egyedülálló 10 000 m2-es Oázis vízivilág, a környék csapatépítésre is alkalmas programkínálata teszik sikeressé a hotelt. A legmodernebb technológiákat kínáló konferenciatermek, 4K felbontású projektorokkal, a vezetékes VGA és HDMI csatlakozás mellett pedig már nagysebességű vezeték nélküli csatlakozással is a vendégek rendelkezésére állnak.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.