OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. június 24. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 11., kedd 12:25

Először látható izraeli Shakespeare-előadás Gyulán
    Budapest, 2017. július 11., kedd (OTS) - A hétvégén Kulcsár Noémi rendezésével, a Szentivánéji álom című táncjátékkal kezdetét vette a XIII. Nemzetközi Shakespeare Fesztivál.

    A tánc és a zene után prózával folytatódik a fesztivál. Többek között számos fesztivál-díj tulajdonosát, a Malenki Theatre produkcióját láthatjuk Izraelből. A The Bastard's Story Lear történetét dolgozza fel öt színésszel és öt bábbal. A kiemelkedő színészi játék, valamint a különleges látványvilág garantált sikert ígér. Szintén Lear történetet mutat be Az éjszaka szívében címmel a nagyváradi Teatrul Regina Maria produkciója, a többszörös UNITER-díjas Gavriil Pinte rendezésében. A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház a 66. szonettet dolgozza fel Kokan Mladenovic rendezésében. A fesztivált a Harag György Társulat Tévedések Vígjátéka című előadása zárja. A rendező a kétszeres UNITER- és Jászai-díjas Bocsárdi László, akinek emlékezetes rendezéseivel már többször találkozhattunk a Shakespeare Fesztiválok történetében.

www.shakespearefesztival.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.