OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. április 26. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 11., kedd 12:31

Nyereményözön az életed, olimpikonok az estéd ritmusában
    Budapest, 2017. július 11., kedd (OTS) - A vizes világbajnokság uralja a hetet az M2 Petőfi TV-n. Az Én vagyok itt című magazinműsor vendége hétfőn Németh Gábor és Verrasztó Evelyn volt, ők a dokumentumfilmjükről meséltek a nézőknek. Olimpikonokkal sem fukarkodik a csatorna, a héten találkozhatnak a nézők Risztov Évával és Madaras Norberttel is. Bemutatják a FINA önkénteseit,a vizes vb budapesti és balatonfüredi helyszínét, és szó lesz az egyre népszerűbb SUP jógáról is.

    A Petőfi Rádió nyereményjátékkal készül a Talpra magyar reggeli műsorban. A gyors reakció számít ez alkalommal; a helyes választ beküldő hallgatók a mai napon Hosszú Katinka által dedikált kabalafigurákat nyerhettek, szerdán pedig Cseh Laci kézjegyével ellátott figurákat kaphatnak. A pénteki szerencsés pedig a magyar-olasz meccsre nyerhet exkluzív páros belépőt és VIP társaságot, a torna egyik legjobban várt mérkőzését Benedek Tiborral izgulhatják végig.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.