OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. június 24. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 13., csütörtök 09:32

Újra piros-fehér-zöld színbe borulnak a sárga taxik! Két budapesti taxi társaság ismét elindított valamit!
    Budapest, 2017. július 13., csütörtök (OTS) - A budapesti utcákat ellepik a sárga mellett immár piros-fehér-zöld színbe borult taxik, ezt láthatjuk viszont a 6x6 Taxi és a Taxi 2000 "Hajrá Magyarok! kezdeményezésében. A magyar csapat sikereit ünneplő taxik különleges demonstrációt hajtanak végre a fővárosi forgatagban.

    A kezdeményezés célja, hogy felhívjuk a lakosság figyelmét arra, minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolóit biztathatják a most kezdődő Vizes Világbajnokság során. A taxikban a magyarok számára fontos mérkőzéseket élőben hallgathatják a rádióban, akik éppen úton vannak, vagy a Társaságaink által biztosított ingyenes WIFI segítségével élőben nézhetik a közvetítést is mobiltelefonjukon.

A nemzeti színű taxikba beszálló szintén nemzeti színbe bújt szurkolók pedig cégünk különleges ajándékát kaphatják meg: az ingyenes applikáció letöltésével nemcsak kényelmesen hívhatnak autót GPS koordináták alapján, hanem két fő részére belépőt nyerhetnek a Vizes Világbajnokság izgalmas eseményeire. A nyereményjáték napokon belül elindul, a részleteket hamarosan a weboldalakon és a Facebook -on lehet megtekinteni.

Szurkoljunk együtt - a sárga taxi is ünnepel!

További információ:

Fárbás Tibor,
üzletág vezető
Telefon: 06703769997
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.