OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 13., csütörtök 19:52

Egy hosszal mindenki előtt: extra tartalmak a FINA 2017 vizes vb alatt az M4 Sport mobil alkalmazásában
    Budapest, 2017. július 13., csütörtök (OTS) - Újabb tartalmakkal bővült az M4 Sport mobil alkalmazása a 17. FINA vizes világbajnokság alkalmából.

    
Az M4 Sport élő adásán kívül négy további stream csatorna is elérhető lesz az alkalmazásban a vizes vb ideje alatt. A felhasználók semmiről nem fognak lemaradni, hiszen az applikációban megtalálható a vb összes helyszíne, az események menetrendje dátum, sportág és helyszín szerinti bontásban.

Az alkalmazás útvonaltervezőt, helyszín adatlapokat, aznapi és másnapi időjárás-előrejelzést, továbbá a versenyzők adatlapjait, sportágjelöléseit, megszerzett érmeik és eredményeik listáját is tartalmazza.
A folyamatosan frissülő éremtáblázatot országonkénti bontásban is el lehet majd érni, a nyertesek névvel és a sportág megjelölésével szerepelnek a listán.

Az M4 Sport kizárólagos helyszíni interjúit, egyedi kép- és videóanyagait a "Multimédia" menü "Exkluzív" lapján keresztül lehet elérni, valamint külön füleken érhetjük el a videós tartalmakat, illetve a fotógalériákat. Az applikáció rendkívül hasznos funkciója a mentés, ennek segítségével a cikkeket és híreket későbbi olvasásra menthetik a felhasználók.

A magyar szurkolók számára különösen hasznos az applikáció "Magyar csapat" nevű oldala, ahol kizárólag magyar sportolókkal és csapatokkal kapcsolatos hírek, információk érhetőek el. A "Sportágak" lap pedig a világbajnokság sportágaival kapcsolatos információkat, videókat és a sportágankénti eredményeket jeleníti meg.

A megújult M4 Sport applikáció már elérhető az iOS és Android platformokon, és hamarosan Windows Phone-on is. Az applikációval már rendelkező felhasználóknak frissíteniük kell az M4 Sport appot, az Apple App Store-on, Google Play áruházon vagy a Windows Phone áruházon keresztül. hogy számukra is elérhetővé váljon a "VIZES VB 2017" menüpont. A FINA világbajnokság közvetítése és extra tartalmak az M4 Sport csatornán és az m4sport.hu oldalon is nyomon követhetőek július 14. és 30. között. Hazánk eddigi legnagyobb sporteseményének július 14-i megnyitóját az M4 Sport mellett a Duna és a Duna World is élőben közvetíti.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.