OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. június 24. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2017. július 14., péntek 11:21

Trónok harca szereplőkkel erősítenek a PlayIT Show szervezői
    Budapest, 2017. július 14., péntek (OTS) - November 18-19-én ismét megnyitja kapuit a régió legnagyobb gamer rendezvénye, a PlayIT Show.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170714_001.JPG

A Hungexpo területén 44.000 négyzetméteren megrendezésre kerülő budapesti Xbox One PlayIT Show nem csak a számítógépes játékok rajongóinak, hanem a sorozatok megszállottjainak is tartogat meglepetéseket az áprilisi rendezvényhez hasonlóan. Ezúttal is ismert szereplők látogatnak el a novemberi rendezvényre a népszerű HBO sorozatból, a Trónok harcából. Ami már biztos, hogy a sorozat egyik legszerethetőbb karakterét, Hodort megtestesítő Kristian Nairn is itt lesz a rendezvényen. A többi nevet a szervezők később jelentik be.

A PlayIT 2017-ben több mint 100.000 fiatalt ért el eddig közvetlenül a rendezvényeivel, és idén már a külföldi piacok felé is sikeresen indult el a belgrádi kiállítással.  A novemberi budapesti Xbox One PlayIT Show-ra több, mint 50.000 rajongót várnak a szervezők.

További információk:
www.playit.hu
https://www.facebook.com/PlayIT.hu/

Budapest, 2017. 07. 14.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.