OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. június 24. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 14., péntek 14:48

Gasztroangyal, Hamis a baba, Tóth János és a magyar liberalizmus is a közmédia hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. július 14., péntek (OTS) - Ismét széles választékkal várja a szórakozni vágyókat a közmédia a hétvégén. Magyar és külföldi filmek, sorozatok, ismeretterjesztés, akció- és vígjátékok, úti filmek a közmédia hétvégi kínálatában.

    Ínyencségekkel várja ezen a hétvégén is a közszolgálati média audiovizuális zászlóshajója a kikapcsolódni vágyókat. Szombaton 10.55-től vetíti a Duna a Világörökség Portugáliában című dokumentumsorozatot. 13.45-től folytatódik a Távol-Kelet - Berlintől Tokióig című német útifilm-sorozat. Délután fél 5-től Tóth János kalandjai nevettetik meg a nézőket, 5 órától pedig a népszerű Gasztroangyal következő részét láthatják. Este fél 8-tól Hamis a baba címmel egy vérbeli magyar akcióvígjátékot nézhetnek, 21 órától pedig Az utolsó akcióhős című amerikai akció-vígjáték nyújt felhőtlen kikapcsolódást.

A Duna World szombaton 16.45-től ismétli  a 17. FINA vizes világbajnokság pénteki megnyitóját, hogy azok is megnézhessék, akik esetleg nem tudták élőben követni. Az M2 Petőfi TV 20.15-től vetíti a az Egyszer volt, hol nem volt című amerikai kalandfilm-sorozat újabb epizódját. A retro hangulat kedvelői számára az M3 kecsegtet igazi tévés csemegével. 12.45-től az 1976-ban készült Egymilllió fontos hangjegy című magyar tévéfilm lesz látható. Az M5-ön ezúttal is a magas kultúráé a főszerep. 18.20-tól Tőkéczki és Takaró: történelem és irodalom mindenkinek címmel az ismeretterjesztés során a magyar liberalizmus témájának irodalmi és történelmi megközelítéséről lesz szó. A Történetek a Magyar Állami Népi Együttesről című magyar dokumentumsorozatot pedig 19.55-től láthatják a nézők.

Vasárnap 19.35-től Kapj el, ha tudsz címmel láthatják a nézők az ügyeskedő Leonardo DiCapriot a Dunán. A Duna World 21.35-től A becsület útján című magyar dokumentumsorozatban Koszorús Ferenc vezérkari ezredes 1944-es páncélos akcióját dolgozza fel. Az M2 Petőfin 20.15-től folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt, 21.10-kor kezdődő filmklubjában pedig a Kvíz Show c. amerikai filmdráma lesz látható.

Az M3 ezúttal is igazi nosztalgiahangulatot ígér, 17.15-től vetíti ugyanis a Gyakran gondolok Piroskára című 1955-ös német romantikus vígjátékot. Az M5 Kultúra reggel 7.30-tól Pastorale - a Zuglói Filmharmónia családi hangversenysorozatával, 21.40-től Paganini - Az ördög hegedűse című német-olasz drámával várja a nézőket a képernyők elé.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.