OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 19., szerda 10:40

Az invest.com Csoport bejelentette, hogy tokeneket kíván kibocsátani a Stox-szal, egy új predikciós piaci platformmal kapcsolatosan
    Tel Aviv, Izrael, 2017. július 19., szerda (Business Wire/OTS) - A Bancor alapú platform bárki számára lehetővé teszi, hogy a 'tömegek bölcsességére' támaszkodva megjósoljon különféle eseményeket - A befektetések decentralizálásáért és mindenki számára elérhetővé tételéért való küzdelme következő lépéseként a The invest.com Group ma bejelentette, hogy hamarosan sor kerül a Stox, egy új, predikciós alapú kereskedelmi platform tokenjeinek első értékesítésére.

    
     Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: http://www.businesswire.com/news/home/20170718005916/en/

Az invest.com 2014-ben jött létre, mintegy 200 alkalmazottat foglalkoztat öt országban, 3 millió regisztrált ügyféllel rendelkezik, és 2016-ban 50 millió USA dollár éves árbevételt ért el.

A Stox okostokenként kerül kibocsátásra a Bancor protokoll felhasználásával, amely az invest.com szakértői csapatának értékelése szerint a likviditás tekintetében a legjobb blokklánc alapú megoldás.

Az STX tartalék-kriptovalutája a BNT lesz, ami garantálja az STX folyamatos és magas szintű likviditását, lehetővé téve bárki számára, hogy STX-et vásároljon közvetlenül az okostokenen keresztül Etherrel, és bármikor visszaváltsa az STX-et Etherre - miközben az átváltás kezdeményezése és annak megvalósulása közt az árváltozás minimális, és nem érvényesül árfolyamkülönbözet.

"Nagy izgalommal tekintünk a Stox-szal való együttműködés elé, és feltétlenül támogatjuk arra irányuló erőfeszítéseiket, hogy a Bancor hálózat egyik úttörő tagja legyenek. Úgy véljük, hogy az STX garantált likviditása és stabilitása a tokentulajdonosok és a Stox projekt számára számos előnyt jelent, és ugyanakkor bizonyítja a Bancor protokoll biztonságos működését is" - fejtette ki Eyal Hertzog, a Bancor termékigazgatója.

A tokenkibocsátás lehetővé teszi a Stox számára egy olyan predikciós piaci kereskedési platform kifejlesztését, amely révén az STX-tulajdonosok a közösségi forrásokból származó információkra és saját becsléseikre támaszkodva bármely esemény kimenetelét megjósolhatják, számos különféle kategóriában. Az okosszerződések révén megoldódik a számlaegyeztetés a kimenetek valószínűségének alapján, kezelhetővé válik a predikciókban részt vevők száma és az előzetes ajánlatok.

A blokklánc alapú platform előnyei közé tartozik a gördülékeny működés, mivel a predikciós mintázatok és értékelések a napi események tükrében változnak. A felhasználók létrehozhatnak predikciós közvéleménykutatásokat is, melynek alapján bármikor állást foglalhatnak adott események tekintetében. Az egyes közvéleménykutatásokban való részvételi díjak például a megjósolt értékek függvényében változhatnak és módosulhatnak.

"A Stox utunk egy meghatározó állomása, ahonnak új irányba indulunk tovább, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy egyaránt kiaknázzuk a blokklánc technológia kínálta előnyöket és az invest.com birtokában lévő infrastrukturális, műszaki, értékesítési és marketing eszközöket" - magyarázta Ophir Gertner, az invest.com Csoport alapítója.

További információk és a hivatalos Stox fehér könyv a következő internetes címen olvasható: http://www.stox.com

Amit az invest.com-ról tudni kell…

A 2014-ben alapított invest.com által kínált online pénzügyi szolgáltatások ötvözik a pénzügyi szakértelmet és az úttörő technológiai újításokat, és így a befektetések a piacokon járatlanok és a tapasztalt szakmai befektetők számára egyaránt egyszerűvé és megengedhetővé válnak. A ciprusi Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet hatósága alá tartozó vállalat jelenleg több mint 200 alklamazottat foglalkoztat 5 országban. További információk a következő internetes címen érhetők el: www.invest.com

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170718005916/en/

Kapcsolat:
Blonde 2.0 for invest.com
Molly Winik, +972 58-4433219
molly@blonde20.com

Forrás: The invest.com Group

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.