OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 4., péntek 14:09

Al Pacino, Tóth János és a Seuso kincsek is a közmédia hétvégi ajánlójában
    Budapest, 2017. augusztus 4., péntek (OTS) - Ezen a hétvégén is széles spektrumban kínál műsorokat a közmédia a nézőknek. Ahogy már megszokhatták, az M1 aktuális a híreket hozza el a nézőknek, az M2 gyermekek számára kínál tartalmat, az M2 Petőfi TV az esti műsorsávban a fiatalokat várja a képernyők elé. Az M3 a nosztalgiahangulatért felel, az M4 beszámol mindenről, ami magyar sport, az M5 pedig a kulturális tartalmakat állítja fókuszba. A Duna a közszolgálati szórakoztatásért felel, a Duna World pedig a határon túli és szórványban élő magyarság számára kínál közszolgálati műsorokat.

    Szombaton 9.25-től a Szabadrúgás című angol drámát ajánljuk a Duna nézőinek figyelmébe, majd folytatódik a Távol-Kelet - Berlintől Tokióig című német útifilm-sorozat is 12.45-től. Aki A világörökség kincseire kíváncsi, annak figyelmébe ajánljuk a német ismeretterjesztő sorozatot 13.40-es kezdéssel. 16.30-tól Tóth János, 19.30-tól pedig Zsaruvér és csigavér 3: A szerencse fia című magyar akció-vígjáték látható a közmédia főcsatornáján Bujtor István főszereplésével. Aki könnyed kikapcsolódásra vágyik és kíváncsi rá, milyen egy Elnökcsemete élete a Fehér Házban, 20.35-től szintén a Duna képernyője előtt hangolódhat rá a csínytevéseket felsorakoztató amerikai vígjátékra.

A Duna World 14.30-tól Büszkébben tűrni másnál címmel magyar dokumentumfilmet vetít. Az M2 Petőfi TV szombaton este 22.40-től várja a fiatalok a képernyők elé: a Danny Collins című amerikai zenés drámában Al Pacino kelti életre a film címét adó öregedő rocksztárt. Az M3 a Sok hűség semmiért című 1966-os magyar vígjátékot vetíti szombat este 21.15-től a retro-hangulat kedvelőinek. Az M5 csatornán pedig folytatódik a Tőkéczki és Takaró: történelem és irodalom mindenkinek c. ismeretterjesztő sorozata.

Vasárnap a Duna 19.35-től tűzi képernyőjére a Családi vakáció című amerikai vígjátékot, majd a Keresztapa 2 pedig ezt követően, 21.15-től látható a nemzeti főcsatornán. A Duna World a Seuso 2 - A Seuso kincsek rejtélye folytatódik címmel vetít vasárnap este 21.35-től dokumentumfilmet. Az M2 Matrica - Triangulum címmel várja a kicsiket a képernyők elé. A magyar ismeretterjesztő sorozat 12.35-től látható a gyerekcsatornán. Az M2 Petőfi TV 21.05-kor kezdődő filmklubjában Most jó címmel angol filmdrámát vetít. Az M3 a Sabrina című 1954-es amerikai romantikus vígjátékot vetíti vasárnap 21.15-től a klasszikus filmek rajongóinak. Az M5 pedig folytatja a Michael Palin: Új Európa című angol dokumentumsorozatot, melynek legújabb részét 17.20-tól láthatják a nézők.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.