OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 7., hétfő 08:30

A feje tetejére állhat a magyar ingatlanpiac?
    Budapest, 2017. augusztus 7., hétfő (OTS) - Meglepetések az ingatlanpiacon? - tehetnénk fel ezt a kérdést. A piac továbbra is vágtat, a kínálat szárnyal, a kereslet pedig nem győzi utolérni. Az elemzők egyenesen felívelő tendenciát jósolnak, mégis olykor-olykor kiszámíthatatlan események történnek. Egy éve nem volt árzuhanás a budapesti lakóingatlanok tekintetében és most, júniusban mégis ennek lehettünk szemtanúi. Még az is lehet, hogy feje tetejére áll a magyar ingatlanpiac?

    Aggódhatnak az ingatlanbefektetők is, a folyamatban lévő építkezések nagy részénél nem az előzetes tervek szerint alakulnak a dolgok. Ha kicsúsznak az időből az sokakat kellemetlenül fog érinteni a visszatérő 27 %-os áfakulcs miatt.

A hivatkozás elhelyezése mellett szabadon felhasználható elemzést, infógrafikát és videót itt éri el:
https://www.ingatlannet.hu/blog/a-feje-tetejere-allhat-a-magyar-ingatlanpiac/
https://drive.google.com/open?id=0B0KNnkeHjmFYblljcVpEQTlTMlU

Kontakt adatok:
Gyulai Zsófia
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 423 6566
E-mail: gyulai.zsofia@ingatlannet.hu
Web: www.ingatlannet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.