OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 15., kedd 13:27

Kiszivárgott, mire készül a Duna House!
    Budapest, 2017. augusztus 15., kedd (OTS) - Az egyik legnagyobb magyar ingatlan franchise nagy dobásra készül - és ez most már előttünk sem titok!

    Ahogy azt a feltáró cikkben kifejtik, a nagyszabású bővítési terv komoly üzleti lehetőséget rejthet a vállalkozó szellemű fiataloknak, akik nem tudják még, mit akarnak, de rendelkezésre áll egy franchise indításához szükséges alaptőkéjük.

A legnagyobb célvárosok: Szeged, Miskolc, Győr, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Veszprém, Eger, Dunaújváros, Hódmezővásárhely, és ezen felül még 25 város - derítette ki a Business & Café üzleti blog.

http://bit.ly/2uERSNN
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.