OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. augusztus 18., péntek 14:23

Kovács "Koko" István félmillió forinttal támogatja egy tatai gyermek crossfutás díjait
    Budapest, 2017. augusztus 18., péntek (OTS) -

        Gyerek crossfutást rendez a Footour SE az OLD LAKE MAN középtávú triatlon betétszámaként a rendezvényre látogató gyermekek részére a "WBO KIDS DRUG FREE" program keretein belül Tatán ezen a hétvégén. Az M4 Sport népszerű kommentátora, a többszörös Európa-, Világ-, és olimpiai bajnok egykori ökölvívó továbbra is fontosnak tartja, hogy a gyerekek egészségtudatosan nőjenek fel.

A szombati tatai esemény eredményhirdetésére 11.30-kor kerül sor, a díjakat pedig Kovács "Koko" István olimpiai és világbajnok ökölvívó adja át.

"A WBO európai elnökeként saját költségvetésből 500 ezer forint szponzorációs támogatást ajánlottam fel a gyerekfutás megszervezésére, ahol három korcsoportban fiúkat és lányokat is díjazunk, a résztvevők pólót, sapkát és befutóérmet is kapnak. A társadalmi üzenettel bíró támogatás célja az egészséges életmódra nevelés, a sport megszerettetése, illetve a triatlon megismertetése"- mondta az ironman, népszerű televíziós műsorvezető.

A versenyen való részvétel ingyenes, a szervezők pedig 60-80 versenyzőre számítanak.


     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.