OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 1., péntek 09:30

Új sportkommentátor az M4 Sport stábjában
    Budapest, 2017. szeptember 1., péntek (OTS) - Varga Ákos személyében új, tapasztalt szakemberrel bővül az M4 Sport szakkommentátori csapata.

    A nemzeti sportcsatorna új sportkommentátora mögött 15 éves szakmai múlt van. Korábban autós műsort szerkesztett, sportlapban tudósított, NB1 összefoglalókat készített, de a futball mellett kommentátor volt kosárlabda, kézilabda, jégkorong, röplabda, rögbi, amerikai foci, strandfoci, strandröplabda, gyeplabda, indoor hoki, tenisz, úszás, squash, bowls, sífutás, síugrás, curling, illetve snooker mérkőzéseken.

Varga Ákos a jövőben kosárlabda, kézilabda, tenisz, jégkorong és futballmérkőzések kommentátoraként lesz látható az M4 Sporton.

"Örömmel csatlakozom egy látványosan, dinamikusan fejlődő sportcsatornához, amely igyekszik a magyar nézőket leginkább érdeklő sportágakat, versenyeket, meccseket közvetíteni a 21. századi igények szerint" - nyilatkozta a sportkommentátor, aki izgatottan várja a helyszíni közvetítéseket.

Varga úgy véli, "hogy a sportkommentátor az, aki az elején elmondja, hogy mi fog történni, a végén pedig elmondja, hogy miért nem az történt..." Szerinte a kommentátor dolga, különösen a helyszínen tartózkodva, hogy a nézőknek átadja a hangulatot, a drámát, a személyes tapasztalatot, élményt az eseményről, de úgy, hogy sose váljon főszereplővé, ne róla szóljon a közvetítés.

Varga Ákos 38 éves, Budapesten él feleségével és tízéves lányával. Kedvelt sportja a kosárlabda, de szabadidejében úszik, teniszezik, futballozik és fallabdázik is. A sportkommentátor szeptember 1-jén, pénteken este nyolc órakor debütál az M4 Sporton a férfi kosárlabda Eb Törökország-Oroszország csoportmérkőzés közvetítésével.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.