OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. szeptember 5., kedd 14:30

A chocoMe kávés-mogyorós Raffinée terméke bekerült a világ legjobb 50 élelmiszere közé - A londoni Great Taste Award versenyen leleplezték a TOP 50 FOODS terméket
    Budapest, 2017. szeptember 5., kedd (OTS) - Az idei Great Taste Award versenyen Londonban bejelentették a TOP50 FOODS díjjal illetett termékeket, amibe a chocoMe kávés-mogyorós Raffinée csokoládéja is bekerült. Ez az eredmény azért számít rendkívülinek, mert magyar termék soha nem ért el még ekkora sikereket a Great Taste Award versenyek történetében. A világ 50 legjobb élelmiszere díjazottjai közül mindössze három csokoládé termék szerepel, melyből kettő egy gyártóhoz tartozik, a harmadik pedig a chocoMe Raffinée.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170905_001.jpg

Az idei versenyen 12.366 termékkel neveztek a világ számos országából. A versenyen alapvetően bármilyen olyan csomagolt élelmiszerrel lehet nevezni, ami a fine food minőségbe sorolható, az alábbi kategóriákban lehet indulni: sör, bor, likőr, csokoládé, tea, kávé, méz, chutney, szószok, keksz, snack, fagylalt stb.
A világ 50 legjobb élelmiszere közé ezzel a csokoládé összeállítással került be a chocoMe:

      chocoMe Raffinée (RF110) Mogyorós tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró

      A Great Taste Award oldalán olvasható vélemény a termékről:
      "Csokoládé és mogyoró, valódi wow faktorral - a mogyoró erőteljesen pörkölt és nagyon jó ízű, a csokoládé kiváló, selymes, és a szájban feloldódva egy gondolatnyi őrölt kávé íz is felbukkan benne."
    
Ezzel az újabb kiemelkedő eredménnyel immár 45 nemzetközi szakmai versenyen elért sikert tudhat maga mögött a chocoMe, amelynek titka nem csak a különleges alapanyagok és technológiák alkalmazásában rejlik, hanem a felejthetetlen ízek iránti szenvedélyben és a magas minőség iránti elkötelezettségben, amely hazai és nemzetközi szinten is példaértékű jelenség.

A fenti eredményt a világ (talán) legszigorúbb 400 zsűritagja ismerte el, amely több ezer órát töltött étel-vakkóstolással a verseny során. A verseny csak az ízről szól, nem az okos marketingről vagy a szemet gyönyörködtető csomagolásról: a zsűritagok csomagolóanyag és bármilyen más információ nélkül kapják a termékeket kóstolásra (vakteszt), akik közt neves Michelin csillagos éttermek séfjei, elismert gasztronómiai szakemberek, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatói, neves ételkritikusok is helyet kapnak.

További információ:
chocoMe kft.
marketing@chocome.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.