OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. szeptember 30., szombat 12:00

Teqball, egy világszinten terjeszkedő új magyar sport!
    Budapest, 2017. szeptember 30., szombat (OTS) - Puyon, Karembeu, Gallas, Ricardo, Gomes, Pirés, Gullit, Langers és Sabrosa is a Teqball nagykövetei lettek! A magyar találmány egy asztalhoz állította a sportlegendákat!

    Carles Puyon, Robert Pirés, Simao Sabrosa, William Gallas, Ruud Gullit, Christian Karembeu, Roby Langers, valamint Ricardo és Nuno Gomes részvételével kivételes rendezvényt szerveztek a magyar fejlesztésű sporteszköz, a Teqball illetve a Nemzetközi Teqball szövetség, a FITEQ alapítói Luxemburgban. Az Európai Sporthét részeként szervezett rendezvényt Romain Schneider, Luxemburg sportminisztere nyitotta meg (#Beactive).

A legendákat egy új sport, a Teqball hozta össze, ezúttal Luxemburgban. A legelső Teqball All Stars kupa a Bertrange-i Center Atert-ben került megrendezésre és számos programot ölelt fel: egyéni és páros Teqball mérkőzéseket (Luxemburg-Portugália, majd Magyarország-Románia), Teqvolley-t (azaz a Teqball röpladával játszott változatát) valamint az összes híresség részvételével lejátszott Teqball küzdelmeket.

"Lothar Matthäus két évvel ezelőtti, Ronaldinho tavalyi és Christian Karembeu idei, év eleji csatlakozását követően örömmel üdvözöljük a labdarúgás további nagy neveit ezen új sport, a Teqball képviselői között" - fejtette ki Gattyán György, a Docler Holding alapítója-tulajdonosa, a Teqball társalapítója és a FITEQ alelnöke.

Megalapították a Nezetközi Teqball Szövetséget (FITEQ) a sportág nemzetközi népszerűsítése céljából

A FITEQ-et, azaz a Nemzetközi Teqball Szövetséget 6 hónapja alapították. Ezt követte a franciaországi Teqball szövetség megalapítása és nemrég Luxemburg száll be a versenybe.

"A Teqball a koncentrációt, a teljesítményt valamint a technikai tudást, illetve annak kombinációját fejleszti, tökéletesíti. A világsztárok támogatása újabb mérföldkövet jelent az új sport elterjesztésében!" - jegyezte meg Borsányi Gábor, a Teqball társalapítója és a FITEQ elnöke.

Az alapítók célja, hogy az egész világon felgyorsuljanak a klubok és a bajnokságok alapításai. A sport Európában és Latin-Amerikában egyre népszerűbbé válik, és a várakozások szerint 2019-ben az ázsiai és az észak-amerikai országokban is megindul a terjeszkedése.

Teqball All Stars Kupa Luxemburgban

A luxemburgi Teqball All Stars Kupa megrendezésének célja, hogy a Teqballt köztudatba emeljük és ezt az új sportot közismertté tegyük. A rendezvény egyik fénypontja a korábbi román-magyar döntő visszavágója volt.

"A Teqball egy innovatív projekt és büszkék vagyunk, hogy a sportágat nemzetközi szinten is elindíthattuk. Nagyszerű nagyköveteink vannak, akik támogattak bennünket! Az első budapesti Teqball Világkupa, és az ezt követő luxemburgi Teqball All Stars Kupa sikeres megrendezése egy-egy újabb lépés a terjeszkedési stratégiánkon belül!" - mondta Huszár Viktor, a Teqball társalapítója és vezérigazgatója.

A Teqballról:
A Teqball egy főként a labdarúgáson alapuló új sport és sporteszköz, amely mind a professzionális, mind az amatőr játékosok számára edzőeszközként szolgál. ?A Teqball a Docler Holding - egy luxemburgi székhelyű, valamint Budapesten, Los Angelesben és Amsterdamban is irodákkal rendelkező, informatikára és médiára szakosodott cégcsoport - része. A Teqball támogatói között számos világsztár megtalálható.

     További információkért látogassa meg a
     www.teqball.com weboldalt,
     illetve az esemény képeiért, videóiért a Teqball facebook oldalát:
     www.facebook.com/TeqballHungary

Teqball, egy világszinten terjeszkedő új magyar sport!

Budapest, 2017. szeptember 30.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.