OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. szeptember 19. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 4., szerda 15:03

Idén nyáron 51,05 millió Ft értékű vissza nem térítendő támogatásban részesült a Meditop Kft. telephely fejlesztési projektje.
    Pilisborosjenő, 2017. október 4., szerda (OTS) - A Meditop Gyógyszeripari Kft. eszközbeszerzési és raktárépületi kapacitásfejlesztést valósít meg 92,83 millió forint beruházási költségből, melynek 55%-át a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatja a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.

    A beruházásra a Meditop Kft. pilisborosjenői székhelyén, az Ady E. u. 1 sz. alatt kerül sor.

A beruházás alapvető célja a pár évvel ezelőtt elkészült Üzembővítésnek logisztikai hátterét biztosító raktár komplexum felbővítése, amely a termelés zavartalan működését biztosítja. A beruházástól a nagykereskedelmi és hűtött raktári kapacitás megháromszorozódását várjuk (32 EU raklapról 88 raklapra). Ugyanitt egy önálló pszichotróp raktár kerül kialakításra 10 EU raklapnyi kapacitásban. A Magasraktári részen a talajvíz okozta beázások elleni szigetelés és a hiányzó felszíni csapadékvíz elvezetése kerül megoldásra. A Magasraktárban a meglévő hűtött teret átalakítjuk hűvös raktárrá (32 EU raklapnyi kapacitás) Megépítésre kerül egy építési engedély nélkül kivitelezhető különálló veszélyes hulladéktároló is nettó 35,62 m2 felületen. A nagykereskedelmi raktárban a hatékony tárolási kapacitásfejlesztés érdekében eszközbeszerzés is szükséges, ezért itt kiépítésre kerül egy polcrendszer.

A támogatott tevékenység megkezdésének és befejezésének várható időpontja: 2017.09.14. - 2018.07.13.

Kapacitás fejlesztésünk alaptevékenységünkhöz, a gyógyszeripari gyártáshoz, illetve annak logisztikai háttérfejlesztéséhez kapcsolódik, amin keresztül megvalósítjuk a Pest Megyei Területfejlesztési Program I. Prioritásában foglalt "Kiemelt jelentőségű ágaztok (gyógyszeripar)"fejlődését.

Társadalmi-gazdasági hatások: A beruházás hozzájárul a területi kiegyenlítődéshez, a megye versenyképességének javításához is, miután 3 fő részére teremtünk új munkahelyet.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.