OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 9., hétfő 20:08

Új társműsorvezető a Talpra magyarban
    Budapest, 2017. október 9., hétfő (OTS) -

        Ezen a héten is új társműsorvezetővel gazdagodik a Petőfi Rádió reggeli rádióműsora. Forró Bence, az M2 Petőfi TV és az M5 műsorvezetője csatlakozott Harsányi Leventéhez és Peller Mariannhoz.
     Szente Vajk után Forró Bence vette át a társműsorvezetői posztot Harsányi Levente és Peller Mariann mellett a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli rádióműsorában. Bencét az M2 Petőfi TV zenei magazinja, az Én Vagyok Itt és az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna műsorvezetőjeként már ismerhetik a nézők, aki ezen a héten egyedi orgánumával színesíti a reggeli rádiózást.
     "Nagyon jó élmény volt részt venni a reggeli műsorban. Mindig is azt gondoltam, hogy a televízió és a rádió jól megfér egymás mellett. Igaz, ez számomra még ismeretlen terep, de azért van átfedés. Sok szempontból még otthonosabb környezetet is jelent, mint egy tv stúdió. Korábban nem volt még tapasztalatom rádiós műsorvezetésben, de oda-vissza működik az átjárás. Ez még nem feltétlenül jelenti, hogy akinek fekszik a tv az jó lesz a rádióban is, és fordítva. Mégis műsorvezetőként hasonló kihívás, legfeljebb más képességekre kell inkább hagyatkozni az egyes műfajokban. Nagy meglepetés nem ért, ilyen profi környezetben nem is igazán érhet. Ami váratlan volt az meg szükséges egy élő adásban. Sokszor a spontán reakciók hozzák a legőszintébb, legszellemesebb megfejtését egy helyzetnek" - mondta Forró Bence a hétfői nap összegzéseként, majd hozzátette, a koránkelés a legnehezebb része, főleg az esti televíziós műsorai miatt.
     "Forró Bence fiatal tehetséges játékos, akinek remélem könnyű lesz megoldani a korai kelést és a téma értelmezést, mert a reggeli rádiósnak ez nagyon fontos feladat. Első nap után nem lehet tartalmas véleményt mondani, de első felütésre nagyon szimpatikus srác, aki szereti a focit, a tippmixet és a filmeket, tehát rossz ember nem lehet" - mondta a vendég-műsorvezetőről Harsányi Levente.
     Ébredj velünk! Kedden reggel a nosztalgiáé a főszerep. Szerintetek mi volt menő 2006-ban? Szó lesz az akkori divatról, a kagylóékszerekről, a szőkített hajtincsekről, illetve az MSN-ről is, ezen kívül a furcsa fordítású filmcímek is terítékre kerülnek.
     Vár a Talpra magyar csapata minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig a héten Forró Bencével, Harsányi Leventével és Peller Mariannal a Petőfi Rádión.


     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.