OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 18., szerda 10:28

Meghívó - A Magyar Posta és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közös sajtótájékoztatója
    Budapest, 2017. október 18., szerda (OTS) - Külföldről rendel karácsonyi ajándékot? Mit nem szabad behozni az országba? Milyen csomagokat vámkezelnek? Mikor rendelje meg és milyen adatokat tüntessen fel, hogy biztosan megérkezzen időben a küldeménye?

    Tisztelt Szerkesztőség!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Magyar Posta Zrt. tisztelettel meghívja Önt közös sajtótájékoztatójára a Magyar Posta Nemzetközi Posta Kicserélő Központjába 2017. október 24-én, szerdán, 12 órára.

(A helyszín megközelíthető a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálja felé vezető bekötő úton haladva, az "E" porta, "Catering" lehajtó előtt kb. 30 méterrel jobbra kanyarodva, ahonnan már látszik a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ piros-zöld épülete.)

Tájékoztatást ad:
Teleki József ezredes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatója
és
Majtényi Kálmán, a Magyar Posta Zrt. Vállalati Vezérigazgató-helyettese.

Az eseményen lehetőséget biztosítunk vágóképek készítésére a nemzetközi küldemények feldolgozásának és vámkezelésének folyamatáról. Kérem, mindenképp vegyen részt az eseményen, amennyiben szerkesztőségének szüksége van a következő időszakban a fent említett témában felvételekre.

Az eseményen való részvétel - a stáb minden tagjára vonatkozóan - regisztrációhoz kötött, amelyet legkésőbb 2017. október 24-én (kedd) 08:00 óráig tegyen meg az alábbi elérhetőségen:
e-mail: sajto@nav.gov.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.