OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 20., péntek 13:22

On the Spot, Solti Karmesterverseny, Mezítláb a parkban és Melbourne '56 - hétvége a közmédia csatornáin
    Budapest, 2017. október 20., péntek (OTS) - Szombaton reggel hattól újra Töf-töf elefánt várja a közmédia legfiatalabb nézőit az M2 csatornán, ezzel elstartol a reklámoktól mentes mesemaraton, mely  este negyed kilencig kínál erőszakmentes tartalmat az ország egész területén. A Dunán szombaton  13.45-től az 1999-es feldolgozású Hippolyt magyar vígjátékot láthatják nézőink Pogány Judit, Koltai Róbert és Eperjes Károly főszereplésével. A Hippolyt után romantikus magyar filmmel készül a csatorna: 15.20-tól a 2 x 2 néha 5 c. alkotást láthatják a közmédia nézői. Nem telhet el szombat a Gasztroangyal nélkül, a délután ötkor kezdődő ismeretterjesztő sorozat ezen a szombaton a Berenczei batátaszüretet fedezi fel Borbás Marcsival.

        Szombat este életrajzi drámát kínál a Duna csatorna, 21.35-től Erin Brockovich - Zűrös természet című filmet láthatják nézőink. 23.50-től újra műsorra kerül az On the Spot díjnyertes magyar dokumentumfilm-sorozat legfrissebb évadának új része, a címe: Az ellenség gyermekei. A Duna World csatorna szombat délután dokumentumfilmekkel készül: 13.20-tól a 75 perc Fábri Zoltán filmrendezőről, majd 14.40-től a Rákosi Mátyás száműzetésben című magyar alkotást láthatják. Az M5 kulturális csatorna szombat este 20.50-kor pedig műsorára tűzi a Solti Nemzetközi Karmesterverseny első beszámolóját az előkészületekről.
     Vasárnap 12.50-től a Luther, magyar animációs sorozat harmadik részét láthatják a Duna nézői. A sorozat elsősorban a 12 éven felüli fiatal korosztály számára készül, de összetettsége és réteges értelmezési lehetőségei a felnőttek számára is élményeket kínálnak. A megjelenítés a fametszet és a képregény ötvözésével hozza közel egymáshoz a középkort és mai, modern világunkat, ahogyan a reformáció 500. évfordulójára való készülésünk is egyszerre fókuszál a múlt eseményeire és a hagyományokra, és fordul hangsúlyos érdeklődéssel afelé, hogy milyen hatással van mindez az egyház jelenére és jövőjére.
     Délután a hétfői nemzeti ünnepre hangolódva Melbourne '56 - Olimpia és forradalom c. magyar dokumentumfilmet láthatnak a Dunán. Este kilenc órától a Botrány a birodalomban című életrajzi drámát, majd 22.50-től Az ördög ügyvédje  amerikai thrillert tűzi műsorára a csatorna. A Duna World az éjszakai kínálatába ezúttal lengyel dokumentumfilmet kínál a II. János Pál - A fehér ruhás vándor címmel. Az M3 csatorna a Mezítláb a parkban c. amerikai filmklasszikussal várja nézőit 19.25-től.
     Az M2 Petőfi TV szombaton 20.15-től a Tanárok gyöngye német vígjátékot, majd a vasárnap esti filmklubban a Vigyázz, mit kívánsz! című amerikai thrillert kínálja. Vasárnap éjjel 23.15-től a Grand Prix magyar kisjátékfilmet láthatják az M2 Petőfi TV nézői Sós Bálint Dávid rendezésében.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.