OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. október 30., hétfő 16:17

Félmillió feletti nézettség az M4 Sporton
    Budapest, 2017. október 30., hétfő (OTS) - Tartja népszerűségét a Forma-1 és a Gasztroangyal, de sokan voltak kíváncsiak az Alpesi őrjáratra, a Szerencseszombatra és a futballközvetítésekre is.

    
Több mint félmillióan nézték vasárnap este a Forma-1 Mexikói Nagydíj futamát az M4 Sporton. Az este nyolc órakor kezdődő közvetítést 507 ezren nézték, amely 11,8%-os közönségaránynak felelt meg. Az Alpesi őrjárat című olasz filmsorozat vasárnap 18.40-től 249 ezer fős nézettséget produkált a Dunán, míg az M1 déli Híradóját 243 ezren nézték.

Szombaton a Forma-1 időmérő edzését este nyolc órától 343 ezren követték az M4 Sport képernyői előtt. A Gasztroangyal öt órakor kezdődő adását 342 ezer fő nézte a Dunán, ez 11,5%-os közönségarányt jelent. A Szerencseszombat showműsor 18.40-től 300 ezer embert ültetett a Duna csatorna képernyői elé. Az örök tizedes meg a többiek című magyar vígjátékot 15.10 után 204 ezren, a Duna déli Híradóját pedig 171 ezren látták.

Szombaton két NB I-es futballmeccset közvetített az M4 Sport. Az OTP Bank liga Újpest FC - Videoton FC összecsapást 15.30 után 144 ezren, a Puskás Akadémia FC - Vasas FC mérkőzést pedig 17.45 után 130 ezren követték a nemzeti sportcsatornán.


     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.