OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. május 22. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 28., kedd 09:45

IRMÁK Nonprofit Kft. - Csobánkai Kraxner Alajos Speciális Foglalkoztató Otthon és Intézményeinek kiváltása az EFOP-2.2.2-17-2017-0001 kódszámú pályázat kertein belül.
    Csobánka, 2017. november 28., kedd (OTS) - Az IRMÁK Nonprofit Kft a csobánkai Kraxner Alajos Speciális Otthon fenntartójaként elkötelezett a fogyatékos emberek magas színvonalú, személyre szabott és normalizált ellátásában. A kormányzati szándékkal és a szociális intézményrendszer átalakításáról szóló stratégiával összhangban pályázatot nyújtottuk be a csobánkai bentlakásos intézmény teljes körű, 125 főt érintő kitagolására. Az Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése - intézményi férőhely kiváltás c. felhívásra benyújtott, EFOP-2.2.2-17-2017-00001 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmünket az Emberi Erőforrások Minisztériuma 1.045.396.550 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte, a támogatási intenzitás 100 %.

    Magyarország Kormánya 2017. január 26-án jelentette meg az EFOP-2.2.2- 17 Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése -intézményi férőhely kiváltás pályázatát.
Az IRMÁK Közhasznú Nonprofit Kft. a(z) EFOP-2.2.2-17-2017-00001 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási szerződés hatálybalépéséhez szükséges feltételeket az előírtaknak megfelelően teljesítette. A pályázat megvalósításának határideje: 2018. december 31.

A kormány döntése alapján, a projekt célja, a fogyatékossággal élő személyek számára ápolást-gondozást nyújtó, a célcsoportok vonatkozásában engedélyesenként 50 főnél nagyobb intézményi ellátási forma teljes körű kiváltása. Fentiek alapján lehetővé válik, hogy a jelenleg intézményben élő 125 fő értelmi fogyatékos személy maximum 12 férőhelyes támogatott lakhatás céljára létrehozott házban, egyedi szükségleteket legmagasabb színvonalon kielégítő szolgáltatást vegyen igénybe. A megvalósulás helyszínei Komárom-Esztergom megyében találhatók, valamint Esztergom városában kap helyet az IRMÁK Nonprofit Kft. Esztergomi Szociális Szolgáltatási Központja is.

A létrejövő támogatott lakhatásokhoz, illetve a szolgáltatási központhoz számos szociális alapszolgáltatás is kapcsolódni fog. Ilyenek például a fogyatékos személyek nappali ellátása, de támogató szolgálatot és jelzőrendszeres házi segítségnyújtást is megvalósítunk.

Irmák Közhasznú Nonprofit Kft.
Kraxner Alajos Speciális Foglalkoztató Otthon és Intézményei
Cím: 2014 Csobánka, Margit liget 1
Honlap: www.irmak.hu
    
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.