OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. május 22. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 1., péntek 14:45

Premier sorozattal köszönti a decembert az M2 csatorna
    Budapest, 2017. december 1., péntek (OTS) - December harmadikától minden hétköznap találkozhatnak a közmédia fiatal nézői Bobby és Bill kalandjaival.

    A Bobby és Bill egy 3D-s számítógépes technikával készült francia-kanadai animációs sorozat. A tévésorozatot az M2 Gyerekcsatorna nézői által is jól ismert Bohókás professzor alkotói hozták létre. Az alapja egy régi népszerű belga képregény, melynek a története egészen 1959-ig nyúlik vissza, azóta pedig már több filmadaptációt is megélt, sőt még videojátékot is készítettek belőle. A főszereplők: Bobby, a kisfiú, és az ő mindig hűséges és nagyon vicces kutyusa, Bill. Ketten együtt mindig valami izgalmas kalandba keverednek, rejtélyek után nyomoznak, versenyeken vesznek részt, vagy éppen segítenek másoknak. A szórakoztató kis történetekben velük tartanak még Bobby szülei, Caroline, a teknős, és Bill kutyabarátai is. A szomszédjukban lakik Tizedes, az agyafúrt feketemacska, akivel Bill gyakran kerül összetűzésbe, de hát már csak ilyen ez a kutya-macska barátság.

Magyar hangok
Bobby - Berecz Uwe
Bill - Baráth István
Caroline - Hermann Lilla

Bobby és Bill dupla részekkel, hétköznaponként reggel 6.35-től az M2 gyerekcsatorna kínálatában.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.