OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2017. december 11., hétfő 15:54

Időutazás az Akusztik színpadán - Örökzöldek a Hot Jazz Band jóvoltából
    Budapest, 2017. december 11., hétfő (OTS) - Az Akusztik 18 éve hozza el minden hazai háztartásba a magyar könnyűzene legjavát. 2017. november 20-tól már az M2 Petőfi TV hétfő esti kínálatában is megtalálja a néző a vasárnapi Petőfi Rádióban játszott fellépéseket. December 11-én hétfőn 22.40-től a Hot Jazz Band tesz meg mindent azért, hogy elvarázsolja közönségét.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171211_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171211_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171211_003.jpg

A zenekarról:
"Az 1985-ben alapított Hot Jazz Band egyedülálló eredményeket, páratlan karriert tudhat magáénak. A hat zenész mégis a legbüszkébb arra lehet, hogy eredeti célkitűzésük, hogy újra életre keltsék, megismertessék és megszerettessék a jazzkorszak hangzásvilágát, elérte célját.

A megalakuláskor még főként dixielandet játszó zenészek hamar rájöttek, hogy ez a műfaj sokkal gazdagabb, mint az elsőre megismert, elpufogtatott dixieland repertoár. Az 1920-as, '30-as, '40-es évek muzsikája talán a legszínesebb könnyűzenei műfaj. A méltán népszerű charleston, shimmy, fox trott táncok, a '20-as évek gramofonos hangzása, a '30-as évek fox, szving táncok lüktető, szvinges zenéje és a '40-es évek szving és amerikai dixieland revival stílusai keltek életre általuk." (https://hotjazzband.hu/biografia)

A hétfői adásban a Hot Jazz Band négy tagjával élvezheti a néző az egyedi előadásmóddal megfűszerezett Kabos, Jávor, Karády filmek zenei világát megidéző koncertet. A közel egy órás akusztikus időutazáson felcsendül az Oda vagyok magáért és a Meseautó örökzöld sláger is.

A Hot Jazz Band Akusztik fellépését december 11-én hétfőn 22.40-től az M2 Petőfi TV kínálatában láthatják a rajongók. Nincs TV vagy rádió a közelben? Streameldheted élőben a közmédia műsorait a mediaklikk.hu oldalról, a koncertet pedig keddtől megtalálod az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.