OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. január 19., péntek 09:31

Márciusban jön az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye
    Budapest, 2018. január 19., péntek (OTS) - 2018. március 22-én ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye, az Ecommerce Expo.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180119_001.jpg

A legfrissebb felmérések szerint 34%-kal nőtt (427 Mrd Ft) az online kiskereskedelmi forgalom a tavalyi évben, ami hatalmas meglepetést okozott. Ez a szám ugyanis jócskán felülmúlta a várakozásokat, hiszen ekkora növekedésre 2010 óta nem volt példa.

Ez alapján azt is mondhatjuk, 2017 összességében egy nagyon jó év volt a webáruház tulajdonosok számára. És nem is csoda, hogy még mindig sokan terveznek webáruházat nyitni.

A webáruházat indítók persze nincsenek könnyű helyzetben, ha azt nézzük, hogy már most is nagy a verseny. Az azonban mindenképp kedvező hír a számukra, hogy jelenleg sokkal több információ, sokkal nagyobb tudás érhető el a webáruházakkal kapcsolatban, mint pár évvel ezelőtt. Számukra az út már ki van kövezve, hiszen nem feltétlenül kell a saját hibáikból tanulniuk, és a megfelelő tudás is gyakorlatilag karnyújtásnyira van.

Ezt bizonyítja az a rendezvény is, ahol egy nap alatt rengeteg információval gazdagodhatnak nem csupán az újdonsült webáruház tulajdonosok, hanem a már régóta webáruházat üzemeltetők is.

2018. március 22-én immár harmadik alkalommal gyűlhet össze a hazai kis- és középvállalkozók színe java a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban, hogy részt vegyenek az ezévi Ecommerce Expon.

Bár külföldön évek óta divat a hasonló rendezvények szervezése, Magyarországon 2016 előtt nem volt rá példa. Az első hazai Ecommerce Expo megszervezésével sikerült egy lavinát elindítani, hiszen azóta sorra jelennek meg az e-kereskedelmi rendezvények és konferenciák. Az Expo sikereit azonban eddig senkinek sem sikerült túlszárnyalnia.

A 2018-as eseményen több mint 50 elismert szakértő osztja majd meg tapasztalatait, az aktuális trendeket. Többek között arra is választ kaphatunk majd, hogy melyek a legújabb vevőszerző módszerek, miként tud lépést tartani a növekvő online rendelésekkel a logisztikai szektor, vagy várhatóan milyen hatással lesz a hazai e-kereskedelemre a sokak által emlegetett GDPR.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy az Ecommerce Expo nem csupán egy konferencia, hanem kiállítás is egyben. Így idén is 52 kiállító várja a résztvevőket. Ők a hazai e-kereskedelem összes szegmensét lefedik, így a látogatóknak bármilyen kérdése merülne fel a webáruházukkal kapcsolatban, biztosan találnak egy partnert, aki megoldással szolgál a problémájukra. Plusz az sem elhanyagolható tény, hogy mindannyian egyedi ajánlattal készülnek a jelenlévők számára. Így felkeresve őket akár összességében több százezer forintot is spórolhatnak az élelmes vállalkozók.

A rendezvény részletes tematikáját és további tudnivalókat az alábbi weboldalon találja:
http://www.ecomexpo.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.