OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 2., péntek 13:45

A Dal 2018 és a Száztagú Cigányzenekar hegedűgálája a közmédia csatornáin
    Budapest, 2018. február 2., péntek (OTS) - Harmadik válogatójához érkezik A Dal 2018, a Veszedelmes viszonyok variánsai, valamint a Fekete gyémántok kétrészes Jókai feldolgozása is a közmédia hétvégi kínálatában.

    Jókai Mór regényéből Várkonyi Zoltán álmodott kétrészes magyar filmklasszikust. Ezen a hétvégén, szombaton 15.30-tól az első részét, vasárnap ugyanebben az időpontban, pedig a második részét láthatják nézőink a Duna kínálatában. Szombat este 20.30-tól érkezik A Dal 2018 harmadik válogatója, ezzel bemutatkozik az idei mezőny minden versenyzője. A Dal Kulissza 22.45-től azonnali visszacsatolásként beszámol a műsor legjobb pillanatairól. A dalok után egy egész hétvégén átívelő filmes utazásra invitál a csatorna: szombat este 23.20-tól a Veszedelmes viszonyok című 1959-es francia-olasz feldolgozást tűzi műsorára a csatorna. Vasárnap 21.20-tól szintén Veszedelmes viszonyok, ezúttal az 1988-as amerikai kosztümös feldolgozást láthatják a közmédia nézői.

Szombat és vasárnap reggel öt órakor Pom Pom meséi, majd a Mesék Mátyás királyról című magyar rajzfilmsorozat várja a fiatal nézőközönségét az M2 gyerekcsatornán. 12.50-től a déli Híradó után érkezik a Jó ebédhez szól a nóta, hogy örökzöld magyar nóták sorát kínálja fél órán át a Duna Televízión. Az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubjában az Édes november című amerikai klasszikust kínálja, az M3 csatorna pedig a Száztagú Cigányzenekar és vendégei 1999-es karácsonyi hegedűgálával készül 21.05-től.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.