OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 16., péntek 14:57

Váratlan páros A Dal színpadán
    Budapest, 2018. február 16., péntek (OTS) - Nagy örömmel vállalta a felkérést Szekeres Adrienn és Charlie, akik A Dal második elődöntőjének vendégfellépői lesznek. A közös produkció elkészítése mindkettejüknek maradandó élmény volt.

    "Nagyon boldog vagyok, hogy felkértek A Dal-ban való szereplésre. A dal, amit szombaton előadunk eredetileg nem duett, de most ilyen formában hangzik majd el. Szekeres Adriennt nagyon szeretem, örülök, hogy vele énekelhetem el" - mondta Charlie.

Szekeres Adrienn csak azt bánja, hogy olyan hamar lezárult a közös munka. "A produkció elkészítésének minden perce öröm volt. Nagy meglepetésre számíthatnak a nézők szombat este. Olyan dalt kerestünk, ami mindkettőnkhöz illik, szerintem jól választottunk" - árulta el az énekesnő.

Charlie és Szekeres Adrienn duettje mellett színpadra lép szombat este A Dal mezőnyének kilenc versenyzője, akik közül négyen jutnak majd a február 24-i döntőbe. A Duna Televízióban és a Duna World csatornán 20.30-tól élőben látható dalválasztó showműsorban a zsűri átadja A Dal 2018 Legjobb Dalszövege díjat is. A nézők pontozással és szavazással segíthetik kedvenceiket A Dal alkalmazáson és adal.hu honlapon keresztül, valamint SMS-ben.


MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.